İpekyolu Fen İşleri Müdürlüğü'nden Hizmet Seferberliği

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde, stabilize, drenaj, kaldırım, refüj ve parke yama gibi bir çok çalışmayı hayata geçirerek halkın hizmetine sundu.

Vansesi Haber Merkezi

 Kırsal ve merkezi mahallelerde yeni yol açma çalışmalarına devam eden İpekyolu Belediyesi Fen Müdürlüğü Ekipleri;  Karşıyaka, Yalı, Selimbey, Karpuzalan ve Hacıbekir mahallelerinde toplamda 6 km yeni yol açma çalışması gerçekleştirirken, birçok mahallede de yeni yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Baklatepe, Bakraçlı, Bostaniçi, Kıratlı ve Köşebaşı mahallelerinde ise stabilize çalışmaları yapıldı. Fen işleri Müdürlüğü, kırsal ve merkez mahallelerde 30 ayrı noktada 4200 ton zemin iyileştirme ve stabilize malzeme serim; 25 noktada ise 221 adet koruge boru çalışmasını halkın hizmetine sundu.

 Aralarında Hacıbekir Mahallesi, Karlıova  Sokak , Şerefiye  Mahallesi,  Zerbank  Sokak , Bahçıvan Mahallesi Şemsiyeli Sokak , Bahçıvan Mahallesi ve  Numune Sokak’ın da aralarında bulunduğu   20 Merkez Mahallede  ise 120 Noktada Parke Yama Çalışması gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,  önümüzde ki günlerde yeni bir hizmet dönemi başlatarak çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

 

 

Bakmadan Geçme