İpekyolu'nda çocuk şenliği

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocukların sosyalleşmeleri, moral ve motivasyonunu arttırmak için Bahar Şenlikleri düzenleniyor. 

İpekyolu Belediyesi Başkan ve başkan yardımcılarının katılımıyla “Baharın Güzellikleri, Çocuklarda Renklenir” sloganıyla Bahar Şenlikleri başlatıldı.  İlk durağı Bostaniçi TOKİ Berivan Kültür ve Sanat Merkezi olan şenlik, merkezde eğitim gören öğrenciler ve çevre okullardaki öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Şenlik alanına kurulan sahne aracında canlı müzik ile keyifli vakit geçiren çocukların eğlencelerine İpekyolu Belediyesi başkan ve yardımcıları katıldı.

ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM DE GÜZEL VAKİT GEÇİRDİ

Bostaniçi Mahallesi’nde düzenlenen bahar şenliği ile çocuklar hem eğlendi hem de güzel vakit geçirdi. Canlı müzik eşliğinde halaylar çeken çocukların yüzleri boyandı, yarışmalar yapılarak çeşitli ikramlıklar sunuldu.
İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bahar şenliklerinin devam edeceği ve sosyal medya hesaplarından duyurusunun yapılacağı belirtildi.
 

Bakmadan Geçme