İpekyolu'nda çöpler toplanmaya başlandı

Van'ın İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarındaki İskele Sahili'nde görüntü ve çevre kirliliğine neden olan çöpleri topladı.

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından İskele Sahili’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla görüntü ve çevre kirliliği önemli ölçüde azaltıldı.  İlçe sınırlarındaki İskele Sahili, zaman zaman biriken çöpler nedeniyle çevre kirliliği sorunuyla karşı karşıya kalıyordu. Ancak İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bu sorunu çözmek amacıyla harekete geçti. Sahilde gerçekleştirilen temizlik operasyonunda, atıklar özenle toplandı ve çevreye zarar veren unsurlar ortadan kaldırıldı.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
VAN ÇÖP VE KİRLİLİĞİN BAŞKENTİ OLACAK. 21 Haziran 2024 00:19

Çarşılar, caddeler, sokaklar, ara sokaklar, parklar, kıyılar, sahiller, dereler, kanallar, ören yerleri, mesire alanları, mahalleler, mahalle araları,yakın ve uzak semtler, gezip gördüğünüz her yer çöp, atık ve kirlilikten geçilmiyor. Bu temel hizmet için para ve bütçe lazım değil. Bütün personel ve araçların 365 gün sahada olması gerekiyor. Şu kirli, özensız, düzensiz şehri temizleyin, düzene sokun.

Bakmadan Geçme