İPEKYOLU'NDA YAŞAM KALİTESİ DEĞİŞECEK

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk Şerefiye, Bahçıvan mahalleleri ve Sanat Sokağı esnaflarını ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Öztürk, İpekyolu'nu yaşam kalitesi gelişmiş bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Vansesi Haber Merkezi

 

Vatandaşlarla ve esnaflarla iç içe olmaya önem veren  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, hafta sonu Şerefiye, Bahçıvan Mahallesi ve Sanat Sokağı  esnaflarını ziyaret ederek taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.. Ziyaretten memnuniyet duyan esnaflar, Öztürk ile samimi ortamda sohbet ettiler. Öztürk, İpekyolu'nun halkı ve esnafı ile ortak bir yaşam alanı olduğunu,  ilçenin gelişmesi için, birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğine dikkat çekti.

 

İlçede yapılacak çalışmalara ve projelere  değinen  Öztürk,"Belediye tarafından  hayata geçirilecek proje çalışmalarımız büyük bir özen ile devam ediyor. Projelerimizle İpekyolu'nu yaşam kalitesi gelişmiş, modern bir ilçe haline getireceğiz. Bunun yanında Van'ın kalbi olan en büyük ilçesi İpekyolu'nu insanımızın huzur ve güven duyarak yaşadığı, mutluluk duyduğu  kültür, sanat merkezi yapacağız" dedi.

 

 

Esnaflar İpekyolu Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek,  teşekkür ettiler.

 

Bakmadan Geçme