İPEKYOLUSPOR ZORLU VİRAJDA

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2’nci grupta mücadele eden İpekyoluspor yarın ligde kalabilme adına önemli bir maça çıkıyor. İpekyoluspor Antrenörü Aydın Oyman, nezaretinde maç hazırlıkları çalışmalarını tamamlayan İpekyoluspor Muş Ovasıspor karşısında üç puan alarak tehlikeli bölgeden çıkmak istiyor.

Rıdvan CAN

İpekyoluspor Kulüp Başkanı Abdullah Arvas ligde kalabilmek için Muş Ovasıspor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi. Arvas, maç öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “ Maçın önemini bilen, bu anlayışla sahada mücadele edecek olan futbolcu kardeşlerime ve teknik heyetimize güveniyorum. İpekyoluspor Van’ın futbolu adına mutlaka ligde kalacak. Bu konuda hiçbir endişem yok" diye konuştu.

3 Puan almalıyıyız

İpekyoluspor Teknik Direktörü Aydın Oyman, takımın ligde kalması için futbolcu, teknik heyet ve yönetimin elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini söyledi.  Oyman, "Kümede kalmak istiyorsak Muş Ovasıspor maçından 3 puan almak zorundayız. Evimizde maç kaybetmememiz gerekir.

Muş Ovasıspor puan sıralamasında bizden üç puan üstte fakat bizim bir maç eksiğimiz yarın sonu ağırlayacağımız Muş Ovasıspor’un da bizler gibi ligde kalma mücadelesi veriyor.  Bizi zor bir maç bekliyor ancak kaybedecek bir şeyimiz yok. Ligde kalmak istiyorsak Muş’tan puan almak zorundayız. Oyuncularıma güveniyorum Muş maçını mutlaka kazanacaklarını ifade etti.

Karakobra taraftarları İpekyoluspor için tribünde

Karakobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, yarın Atatürk  Şehir Stadı’nda  oynanacak  zorlu müsabakada  İpekyoluspor’u destekleyerek moral vereceklerini  söyledi.  Dülger, “İpekyoluspor’un ligde kalması gerekir. Van futbolunun buna ihtiyacı var. Bizler B.Vanspor’a nasıl destek verdiysek İpekyoluspor’uda yarın ki Muş maçında destekleyeceğiz. Karakobra taraftarları yarın tribünde yerini alarak İpekyoluspor’un 12’nci adamı olarak görev yapacaklar.  Pazar günü saat 12.30’da oynanacak İpekyolspor için Muş Ovasıspor maçında tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz’’ dedi.    

 

Bakmadan Geçme