İpeyolu Belediyesi'nden vatandaş destek hattı

İpekyolu Belediye Başkanlığı vatandaşların her türlü şikayet, görüş, öneri ve tebriklerini iletmek amacıyla Belediye İstek-Şikayet hattı kurdu.

Evren Doğruer 


İpekyolu Belediyesi şikayet, talep ve görüşlerini daha hızlı değerlendirmek amacıyla Belediye İstek-Şikayet iletişim hattı kurdu. Vatandaşlar WhatsApp, facebook, instagram ve  telefon ile şikayet hattına ulaşabilecekler.


Vatandaşlarla daha hızlı iletişim için teknolojik imkanlarında kullanılması gerekliliğinin önemine değinen belediye yetkilileri, İpekyolu ilçesinde bulunan vatandaşlara en iyi hizmeti en seri şekilde sunmanın gayreti içinde olduklarını belirttiler. 


Vatandaşların her türlü şikayet, öneri ve tebriklerini iletmek amacıyla WhatsApp uygulamasının yanı sıra facebook, instagram, telefon hattıyla iletişim hatlarıyla belediyeye ulaşabilecekler. 


 İpekyolu'nda sorunu, şikayeti ve memnuniyeti olan vatandaşlar hem görsel hem de yazılı olarak WhatsApp üzerinden çok hızlı şekilde irtibata geçebilecekler. WhatsApp hattımıza fotoğraf, video ya da yazılı olarak gelen bilgilerin değerlendirilmesinin ardından ilgili birimleri harekete geçirecek. Şikayet sahibi vatandaşlara bilgi verilecek. İpekyolu Belediyesi WhatsApp 05389636565 nolu iletişim hattı, 4447160 ve facebook, instagram  üzerinden şikayet, öneri ve taleplerin alınacağı kaydedildi.

Bakmadan Geçme