Irmak bebek...

Manisa’da komşuları Himmet Aktürk tarafından öldürüldükten sonra gömülen Irmak bebeğin cesedi günler süren aramaların ardından bulundu.

Manisa’da komşuları Himmet Aktürk tarafından öldürüldükten sonra gömülen Irmak bebeğin cesedi günler süren aramaların ardından bulundu. Bir  kaç gündür tüm Türkiye’yi şoke eden bu olayı  televizyonlarda üzüntüyle izliyorum. Takıldım bu habere, yüreğim titriyor bağırmak ve haykırmak geliyor içimden, kulaklarım alev ateş yanıyor, ruhum delice isyanlarda!

Bu sabilerden ne istersiniz?

Daha dünyada olduğunun farkında  dahi olmayan, kendisini kötülüklerden koruyamayacak  kadar saf henüz etrafındaki tehlikeleri anlamayacak kadar bir melek Irmak bebe. İnsan olarak tanımlanan bir  canlının ne kadar iğrenç ne kadar gaddar ve ne kadar sapkın ruhlu olduğunu sen nasıl, nereden bileceksin!

Ah Irmak bebek!

Ne çok canın yanmıştır. Nasılda çaresiz ve müdafaasız ve korku dolu  bakışlarla anlam veremediğin duygular yaşamışsındır? Belki senin bu caniye gitmene sebep pembe renkli bir şeker, belkide bir çikolatalı gofret olmuştur. Kim bilir ki?

Ah meleğim ah!!!

Adam  televizyona konuşurken  ağlıyor, Irmak'ı neden öldürdüğünün bahanesini anlatırken insan deliriyor duydukları karşısında. Kadınlar güya parasını almışlar ve bu cani ihtiyacını giderememiş oda kirli ve iğrenç emellerini Irmak bebekte uygulamaya karar vermiş. Allah belanı versin!  Ölüm Irmak bebeğe yakışmadı.

Adam devam ediyor, beni polise vermeyin polisten korkuyorum, ben kapalı yerde yaşayamam diyor, canı nasılda kıymetli, nasılda isteklerini utanmadan sıkılmadan sayabiliyor.

Bre utanmaz adam, sen daha açmamış bir goncayı dalından  kopartırken, henüz etrafa saçacağı gülücükleri engellerken anne ve babasından Irmak bebeği koparıp o çirkin  emellerini uygularken kendini düşündüğün kadar körpe bebeği düşünemedin mi?

Irmak bebeğin babasının gözyaşlarını içine akıtması ve çaresizliğini görmedin mi? Utanmadan sıkılmadan televizyon ekranlarında kendi korkularını sıralamaktan ve çaresiz görünmek için yaptığın show, insanı isyana sürüklüyor. Bir damla çocuk nasıl senin ihtiyacını giderebilir ki?

İçimden tarifsiz duygular geçiyor.

Ruh hastası sapık Bu insanlar maalesef ki aramızda yaşıyor. Çocuklarınızı bu konuda eğitin, sizlerle konuşmalarını sağlayın, eğer bir gün böyle bir şey yaşanırsa bu çocuklarımızın değil, bunu onlara yapan  cani ve ahlaksızların suçu olduğunu anlatın, anlatın ki çocuklarımızı koruyabilelim. İçimizden biri veya birileri dahi olsa dahi lütfen korumayın susmayın ve saklamayın. Susmak ve dilsiz şeytan olmak maalesef ki bu olayların yaşanmasına, artmasına sebep oluyor.

Aslında idama karşıyım fakat çocuk istismarı yapan canilerinin asılması gerekiyor. Maalesef  Irmak bebek daha toprağın üstünü tanıyamadan bir sapkın cani onu toprağın altına gönderdi.

Uyu Irmak bebek, ne sen ilk olacaksın nede son.

Sevgiyle kalın.

Bakmadan Geçme