İŞ ADAMI ÖZKÖSEOĞLUN'DAN MEVLİ-Dİ ŞERİF

Vanlı işadamlarından Van Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden Zeki Özköseoğlu ve ailesi tarafından geçen yıl hakkın rahmetine kavuşan babası Hacı Faris Özköseoğlu adına baba ocağında Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okutuldu.

Rıdvan CAN

 

İş adamı Zeki Özköseoğlu ve ailesi tarafından geçen yıl hakkın rahmetine giden Babaları Hacı Faris Özköseoğlu, ruhuna önceki gece düzenlenen mevlid-i programına vatandaşlar yoğun katılım gösterirken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva Başkan Yardımcısı Faruk Biner, yönetim kurulu üyelerinden Yusuf Konak, Fevzi Çeliktaş, Ekrem Baytar ve aile yakınları katıldığı mevlidi Şerif'te okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından yemek ikramı yapıldı.

İş Adamı Zeki Özköseoğlu, Babası Faris Özköseoğlu için ilk yılında okuttuğu mevlide katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Özköseoğlu, merhum babaları Hacı Faris'in manevi mirasını, hatırasını yaşatmak istediklerini belirterek, Mevlide mevlid-e iştirak eden Van ticaret ve Sanayi odası başkanı Necdet Takva ve yönetimine, akrabalarına ve hemşerilerine teşekkür ederek, okunan Mevlid-i Şerif’in ardından tek tek tokalaşarak uğurladı.

Bakmadan Geçme