• Haberler
  • İŞ ADAMLARINI HEYECANLI VE İSTEKLİ GÖRDÜK

İŞ ADAMLARINI HEYECANLI VE İSTEKLİ GÖRDÜK

TÜSİAD ve Dostluk Grubu üyesi, Sevimliler Group Yönetim Kurulu Başkanı İshak Sevimli, İş Dünyası Van Buluşması toplantısının gayet güzel geçtiğini belirterek, 'Toplantıda iş adamlarını heyecanlı ve istekli gördük. O yüzden memnunuz. Van en güzel yatırımları hak ediyor' diye konuştu.

Rıdvan Can        

Sevimliler Group Yönetim Kurulu Başkanı İshak Sevimli, TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Van'da düzenlenen İş Dünyası Van Buluşması toplantısını gazetemize değerlendirdi. İşadamı Sevimli, toplantının olumlu geçtiğini, Van adına sevindirici olduğunu söyledi.

"Van en güzel yatırımları hak ediyor"

Van'ın tarihi bir gün yaşadığını ifade eden Sevimli, yatırım açısından toplantının çok olumlu ve verimli geçtiğini belirterek, "Dostluk Grubu olarak büyük uğraşlar sonucu TÜSİAD ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu yıl ki, toplantının Van'da gerçekleştirilmesini sağladık.  TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan'ın yanı sıra iş adamlarının katılımıyla ilimizde gerçekleştirilen toplantı gayet güzel geçti. Toplantıda iş adamlarını heyecanlı ve istekli gördük. O yüzden memnunuz. Van en güzel yatırımları hak ediyor" dedi.

Bakmadan Geçme