İŞ BANKASINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Türkiye'nin en güçlü bankası Türkiye İş Bankası Bölge Müdürü Murat Önen, Van Şube Müdürü Vaner Ersezer ve 2. Müdür Deniz Tuğça Kalay gazetemizin 80. yaş günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundular.

Burhan Ergin

Van’ın en köklü ve ilk gazetesi Vansesi’ne 80. yıl tebrik ziyaretleri sürüyor. Türkiye İş Bankası Bölge Müdürü Murat Önen, Van Şube Müdürü Vaner Ersezer ve 2. Müdür Deniz Tuğça Kalay gazetemizi ziyaret ederek, yaş günü dolayısıyla beraberinde getirdikleri pastayı keserek, imtiyaz sahibimiz Erdal Perihan ve yazı işleri müdürümüz İkram Kali’nin şahsında gazetemizin kurucularını, çalışanlarını ve bugüne ulaştıranlarını tebrik ettiler.

“VANSESİ İLKELİ DURUŞ SERGİLEYEN BİR GAZETE”

Ziyaret sırasında konuşan Türkiye İş Bankası Bölge Müdürü Murat Önen, ’Vansesi yazıyorsa doğrudur’ sözüne vurgu yaparak, “80 yıla ulaşmak gazetenin ilkeli duruşunun sonucudur. İlkesiyle birlikte bugüne kadar Van’a büyük hizmet eden Vansesi Gazetesi kentin arşividir. Ben gazetenizin yöneticilerini bugünlere taşıyıp yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Geçmişten gelen doğruluk, dürüstlük, kalemin doğru ifadesiyle halkına doğru bir şekilde aktarım yapan araçtır. Biz Vansesi’ni kamuoyunu bilinçlendiren bir gazete gibi görüyoruz. Vansesi’nin 80 yaşında olduğunu öğrenince bizim bankanın kuruluşu olan 1924’ten sonra böyle köklü işletmelerin olması gurur veriyor. Sanırım en büyük başarı bu tür köklü işletmelerin dürüstlükle hayatlarını sürdürmesinden geliyor. Çünkü aynı görevleri, aynı sorumluluğu bizim kurum içerisinde bir çalışan olarak aynı şeyi bizde gördüğümüz için bu tür işletmeleri daha çok iftiharla anıyoruz.  Ülkemiz ve Van için özel bir değeri olan Vansesi’ni kutluyorum” dedi.

“VANSESİ VANLILARIN SESİDİR”

Van Şube Müdürü Vaner Ersezer ise Vansesi Gazetesinin kentin sorunlarına sahip çıktığını, Van kültürünün yaşatılmasında önemli görevler üstlendiğini belirterek, “Van’ın en köklü ve önemli gazetesi Vansesi ilimizin sorunlarının çözümü konusunda büyük çaba sarf ediyor. Bugüne kadar haberlerini her zaman kentin menfaati doğrultusunda yaptı. Van’a sahip çıkan misyonundan dolayı kutluyorum. 80 yaşına giren Vansesi ilin en köklü işletmesidir. Van’ın 80 yıllık hafızasını Vansesi gazetesinde bulabilirsiniz. Gazeteyi bugüne kadar büyük emeklerle getiren değerli yöneticilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 Yazı işleri müdürümüz İkram Kali’de nazik ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti.  

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme