• Haberler
  • Spor
  • İŞ İNSANI VEYSEL ÜRÜM: BU ŞEHRE SÖZÜMÜZ VAR

İŞ İNSANI VEYSEL ÜRÜM: BU ŞEHRE SÖZÜMÜZ VAR

Van'a ve Vanspor'a desteğiyle gönüllere taht kuran Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Vanspor İkinci Başkanı Veysel Ürüm, 'Bizim bu şehre sözümüz var. Vanspor'u şampiyon yapmak için buradayız. Bunu hep birlikte başaracağız' dedi.

Rıdvan Can

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor ligde 13 maçtır kaybetmiyor. Van'ın tek profesyonel takımı Vanspor için desteğini esirgemeyen Ürüm, Vanspor'a maddi manevi olarak katkı sunmaya devam ediyor.

Gürpınar ilçesinde kurduğu kömür tesisiyle Van’a 600 milyonluk yatırım yaparak, işsizlik sorununa bir nebze olsun katkı sağlamak, istihdamı arttırmak, Van’ın gelişimine, kalkınmasına pozitif katkı sunan Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Vanspor İkinci Başkanı Veysel Ürüm, gazetemize açıklamalarda bulundu.

“Birlikte başaracağız”

İyi bir performans sergileyerek yükselişini sürdüren Kırmızı Siyahlı temsilcimizin gidişatından mutlu olduğunu belirten Ürüm, “Bizim bu şehre sözümüz var. Vanspor'u şampiyon yapmak için buradayız. Bunu hep birlikte başaracağız. Hiç bir zaman umutsuz olmadık. Hocamıza ve futbolcularımıza her zaman tam destek verdik. Bu birlik ve beraberlik sonucunda başarı geldi. Şu an grubumuzda Kocaelispor'un ardından ikinci sıradayız. Biz inşallah takımımızı şampiyon olarak 1'nci lig’e çıkaracağız. Taraftarlarımızın desteği gün geçtikçe artıyor. Sezon sonunda şampiyonluk gelecek” diye konuştu.

“Şehir ve taraftarımız bizlerden desteğini esirgemesin”

Hedefleri doğrultusunda şu an her şeyin yolunda olduğunu kaydeden Veysel Ürüm, “Hedeflerimizde bir aksama yok. Her şey düşündüğümüz ve planladığımız gibi devam ediyor. Bundan sonra ki hedefimiz kalan maçları kazanmak ve rakiplerimizle puan farkını açmak. Başta şehrin desteği olmak üzere kırmızı-siyah renklere gönül veren taraftarlarımızın desteği bizleri bu hedeflerimize ulaştıracak ve lig sonunda şampiyonluk yaşatacaktır. Bu şehrin şampiyonluk hayallerini yeniden yaşatmak için sahadayız ve bunu başaracağız. Yeter ki, şehir ve taraftarımız bizlerden desteğini esirgemesin ve bizlere güvensin" dedi.

 

Bakmadan Geçme