İŞADAMLARINDAN TAKVA'YA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD), Ekonomide Değişim Hareketi'nin Van TSO Başkan Adayı Necdet Takva'yı ziyaret etti.

 Vansesi Haber Merkezi

Van’da 7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını yürüten EDH’ye ziyaretler devam ediyor. MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON ve HAKSİAD yönetimi EDH adayı Necdet Takva’yı ziyaret etti.

EDH Seçim Ofisinde yapılan ziyarette konuşan MÜSİAD Van Şube Başkanı Abdullah Aras, seçim sürecinin Van’a yakışır şekilde tamamlanması gerektiğini belirterek, “Öncelikle Van Ticaret ve Sanayi Odası Seçiminin ilimize odamıza ve iş dünyasına hayır getirmesini temenni ediyorum. Bizler bu seçim sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde Van’ın atmosferini bozmayacak bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

“Vicdanımızın sesini dinleyerek, oy kullanacağız”

TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler, Van TSO seçimlerinde vicdanlarının sesini dinleyerek, oy kullanacaklarını söyleyerek, “İlimizin geleceğinin şekillendirileceği Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde bizlerde oy kullanacağız. Bu noktada ben şahsım ve yönetimim adına EDH ekibine başarılar diliyorum. EDH’nin kurucu üyelerinden biriyim. Necdet Takva, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildikten bir yıl sonra TÜMSİAD Van Şube Başkanlığına seçildim. Kendisiyle yaklaşık 3 buçuk yıllık bir teşviki mesaimiz oldu. Bu süre içerisinde çok zor dönemler yaşadık. Necdet Takva ile birlikte ilimizin, esnafımızın, tacirimizin, tüccarımızın, ülke adına takdir edilecek çalışmalar yürüttük. Bizlerde 4 buçuk yılda yapılan çalışmaları göz önüne alarak sandık başına gideceğiz. Oy kullanırken vicdanımızın sesini dinleyeceğiz. Bilindiği üzere iki aday var, her iki adayda Van’ımızın önem verdiği insanlarıdır. Kendilerini kutluyor başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

“Van’ın kazanması temenni ediyoruz”

HAKSİAD Van Şube Başkanı Cevdet Arvas, Van TSO seçimlerinden sonra Van’ın kazanmasını temenni ettiklerini belirterek, “Ekonomide Değişim Harekete’nin çok yabancısı değilim. Ekonomi Değişim Hareketi ilkeli hareket ettiği sürece umduğunu mutlaka bulacaktır. Önemli olan iki adayında Van için en önemli konuları değerlendirebilmeleridir. Van TSO seçimlerinde Van’ın kazanması temenni ediyoruz. Bu yarışta her iki adaya başarılar diliyoruz. EDH Ekibi ilkeli ve istikrarlı hareket edişinden dolayı Van’a farklı bir vizyon ve misyon katıyor. Buda Van’ımızın yararına olacaktır” ifadelerini kullandı.

 “Van TSO’nun Van’a Katkısı Büyüktür”

ASKON Van Şube Başkanı Fatih Altun ise, ‘Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde her iki adaya da başarılar diliyoruz. Yönetimlerimizde her iki adaya da desteği olan arkadaşlarımız var. EDH’nin adayı Necdet Takva’nın Van’a katkısı büyüktür. Bu bağlamda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Van’a geldiğinde Van TSO’ya övgüler yağdırmıştı. Kent yararına çalışan herkesin yanında yer alırız” diye konuştu.

“Üyelerin kararına saygı duyarım”

Ekonomide Değişim Hareketi adayı ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Necdet Takva, seçimlerde oy kullanacak üyelerin kararına saygı duyacağını anlatarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana siyasete asla bulaşmayacağımızı, liyakat ve doğru bir şekilde çalışma yürüteceğimizi ifade etmiştim. Bugün yine aynı çizgideyiz. Bu hedeflerimizden asla şaşmadık. Rakiplerimize her zaman saygı ve sevgi çerçevesi yaklaştık. Bundan sonda da böyle devam edecek. Oy kullanacak her üyenin kararı ne olursa olsun saygı duyarım. Üyelerimiz oy kullanırken, ben vicdanlı davranmaları gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bizleri ziyarete eden MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON ve HAKSİAD’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme