İşinize yarayacak

Değerli okurlar günlük hayatımızda sorunlar bitmediği gibi bu sorunları giderecek çözümlerde tükenmiyor. Evimizde, iş yerimizde gözümüzde büyüttüğümüz sorunları pratik bilgilerimizle çözebiliriz. Bugün işinize yarayacak, bilmenizde yarar gördüğüm bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.

Değerli okurlar günlük hayatımızda sorunlar bitmediği gibi bu sorunları giderecek çözümlerde tükenmiyor. Evimizde, iş yerimizde gözümüzde büyüttüğümüz sorunları pratik bilgilerimizle çözebiliriz. Bugün  işinize yarayacak,  bilmenizde yarar gördüğüm bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. 

 

Odaya sinen sigara kokusuna karşı; Odanızın bazı köşelerine ıslak bir sünger koyun. Islak sünger tüm sigara kokusunu alacaktır.

Sıkı bağlanan kravatlar erkeklerde baş ağrısına, konsantrasyon eksikliğine, beyin ve boyun problemlerine neden olur.

 

Cansız saçlarınız için bebek pudrası kullanın. Pudra, saçınızdaki fazla yağı alacak ve saç tellerinizi daha kalın gösterecektir.

 

Kaplama mobilyalardaki ince çizikleri yok etmek için açık renk cilalı kaplamalarda ten rengi ayakkabı boyası sürünüz. Ceviz kaplamalarda taze cevizin içini ikiye bölüp çizik yeri ovunuz.

 

Ayrıca her tür mobilyadaki çizikler için vazelin kullanabilirsiniz. Çizik yere vazelin sürdükten sonra 24 saat kurumaya bırakınız. Sonra ovarak parlatınız.

 

Tost makinenizi yan çevirip içinde ekmek ve peynir kızartarak küçük bir fırın yapabilirsiniz.

 

Deri kaplı mobilyalar limon ya da portakal kabuğuyla ovulursa yepyeni görüntülerine kavuşurlar.

 

Hesap makinenizin doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istiyorsanız, 12345679 sayısını 9'la çarpın. Sonucun 111111111 çıkması gerekir.

 

Baskılarınız da "Arial, Times New Roman, Verdana" yazı karakterlerini Patates pürenize değişik bir koku vermek istiyorsanız içine bir miktar hindistancevizi atın. Tadının çok değiştiğini göreceksiniz.

 

 Yaptığınız böreğin kıvamında pişmesini istiyorsanız fırına koymadan önce birkaç saat buzdolabında bekletin. Böylece çok daha lezzetli olacaktır.

 

 Kahvaltı yada çay saati için hazırladığınız hamur kızartmalarının daha lezzetli olmasını istiyorsanız, hamura eklediğiniz kabartma tozuna biraz toz şeker katın.

 

 Elma formunuzu korumak için ideal bir iştah kesicidir. Ayrıca sabah aç karnına yendiğinde bağırsakları çalıştırır.

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme