İstanbul Milletvekili İzsiz'den Vanspor maçına davet

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Vanspor'un şampiyonluk yolunda deplasmanda karşılaşacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçına tüm Vanlıları davet etti.

Vanspor FK'nın eski başkanı ve şu anki İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Vanspor’un TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele ettiği kritik maç öncesi önemli bir çağrıda bulundu. İzsiz, Vanspor FK'ın yarın İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşılaşacağı maça tüm Vanlıları davet etti.

Milletvekili İzsiz, Van halkını takımlarını desteklemek üzere tribünleri doldurmaya çağırırken, aynı zamanda bir teşvik sunmayı da ihmal etmedi. İzsiz, Vanspor FK'ın maçı kazanması halinde oyunculara galibiyet primi verileceğini açıkladı.

Yarınki maçın sonucu merakla beklenirken, Vanspor FK taraftarları ve oyuncuları birlik ve beraberlik içinde şampiyonluk yolundaki bu önemli mücadeleye odaklanmış durumda.

İŞTE SEYİTHAN İZSİZ’İN AÇIKLAMASI

İstanbul Milletvekili Seiythan İzsiz yaptığı açıklamada; “ŞEHRİMİZİN MİLLETVEKİLLERİNİ, MUHTARLARIMIZI, İŞ ADAMLARIMIZI, STK TEMSİLCİLERİMİZİ, GENÇLİK MERKEZLERİMİZİ, GENÇLERİMİZİ, TÜM VANLI HEMŞERİLERİMİZİ Şampiyonluğa giden yolda, final niteliğindeki bu önemli maçta, takımımızı yalnız bırakmamaya, maça davet ediyorum. AYRICA MAÇIN GALİBİYET PRİMLERİNİ FUTBOLCU KARDEŞLERİME HEDİYE EDECEĞİM.” Şeklinde ifadeler kullandı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme