İSTANBUL VAN VAKFI VAN'DA TOPLANIYOR

İstanbul Van Kültür ve Dayanışma Vakfı yeni yönetim kurulu ilk toplantısını 10 Ocak Salı günü Van'da gerçekleştirecek.

Hacı Yılmaz

 

İstanbul Van Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın 18 Aralık'ta yapılan genel kurulunda seçimi kazanan Yeni Oluşum Gurubu Van'a çıkarma yapacak. Van'da bir arya gelecek olan Van Vakıfı yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapılacak.

 

10 Ocak 2017 Salı günü Van gelecek olan Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Yeni Oluşum Gurubu, yönetim kurulu üyeleri çeşitli çevrelerle bir araya gelerek görüş ve önerilerini alacak. Van Vakfı yöneticilerinin önümüzdeki hafta Van'da yapılacak olan Güç Birliği Toplantısına da katılacağı belirtildi.

 

Seçim öncesi çeşitli vaatlerde bulunan Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar Van toplantısında göreve seçilen yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapması bekleniyor. Yapılan seçimde Nizamettin'in Ağar'ın Yeni Oluşum Grubu listesi 109 oy, Müjdat Çelik'in Değişim Grubu listesi 91 oy almıştı.

 

Van Vakfı Yeni Oluşum Grubu yönetim kuruluna; Nizamettin Ağar, Bedrettin Gökçenay, Suat Narin, Mehmet Tepe, Hatice Şule Gökırmak, Ceren Kubilay, Oğuzhan Demir, Hasan Aydinç, Hamdullah Şevli, Ekrem Elalmaç, Sevgi Başıbüyük, Süleyman Dilmaç, Evrim Rızvanoğlu, Mehmet Avcı. denetim kuruluna; Burhanettin Gülte, Reşat Ebiri, Seyithan İzci, Cenap Tuncer, Fidan Coşkun disiplin kuruluna; Suat Tunç, Onur Çeliker, Nazlı Arar, İhsan Tuncil, Cafer Kanpolat,Sabri Altun seçilmişti.  Seçimde Nizamettin'in Ağar'ın Yeni Oluşum Grubu listesi 109 oy, Müjdat Çelik'in Değişim Grubu listesi 91 oy almıştı.

Bakmadan Geçme