Jandarmadan sınır okuluna ziyaret

Van İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, İran sınırında bulunan Sarıçimen İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Van İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, Çaldıran Sarıçimen İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilere cep harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.

Van İl Jandarma Komutanlığı yazılı olarak yaptığı açıklamada, “Ülkemizin her noktasında bulunan vatandaşlarımıza ulaşmak için 7/24 hizmet vermeye devam ediyoruz. Milletimizin can ve mal güvenliği bizim için çok önemlidir. Vatandaşlarımızı korumak en büyük vazifemizdir. Van İl Jandarma Komutanlığı olarak yaptığımız çeşitli sosyal projeler kapsamında öğrencilerimizi hem komutanlığımızda ağırlıyoruz, hem de Van’ı gezdiriyoruz. Bunun yanında öğrencilerimizi ziyaret ederek, bir araya geliyoruz. Öğrencilerimizin gösterdiği sevgi bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerine yer verildi.

Van İl Jandarma Komutanlığı görevlilerine ziyaretten dolayı teşekkür eden öğrenciler ise, “Askerlerimizi çok seviyoruz. Her zaman bizi ziyaret etmelerini istiyoruz. Askerleri her zaman sokakta görüyoruz fakat sohbet etme imkanı bulamıyoruz. Ancak bu sayede yakında tanıma şansımız oldu. Ziyaretten son derece memnun kaldık. İnşallah her zaman gelip giderler. Öğrencilere verilen hediyeler için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme