KADIN VOLEYBOLCULARIN HEDEFİ GALİBİYET

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Cumartesi günü Cizre Belediyespor Kadın Voleybol Takımını konuk edecek. Vanlı kadınlar maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Hacı Yılmaz

 

Cumartesi günü saat 14.00'da Fevzi Çakmak Ortaokulu spor salonunda grubun iddialı takımlarından Cizre Belediyespor Kadın Voleybol Takımını konuk edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın hedefi şampiyon olmak.

Sezona Hakkâri Kadın voleybol takımını 3-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı hedef maçlarından biri olan Cizre Belediyespor'u da yenerek gruptaki şampiyonluk iddiasını devam ettirmek istiyor.

Takımın başında bulunan başarılı antrenör Serbay Bağrıyanık genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Oyuncularımızın tamamı Vanlı kızlardan oluşmaktadır. Genç ve dinamik kadroya sahibiz. Yıllardır alt yapılarda büyük başarılar elde ettik. 2 yıldır namaglûp genç ve yıldız kızlarda Türkiye finallerine gitmekteyiz. 4 yıldır 2. Ligde mücadelemiz devam ediyor.  Son 2 yıldır yetiştirdiğimiz kızlarımızla grubu 3. sırada bitirdik. Bu yılda grubun iddialı takımlarından biriyiz. Grubumuzu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'na teşekkür ederiz. Cumartesi günü saat 14.00'da Fevzi Çakmak Orta Okulu Spor Salonunda oynanacak karşılaşmaya Vanlı sporseverleri takımlarına destek vermeye bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Vansesi Gazetesi olarak Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımına Cizre Belediyespor karşısında başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme