Kadınlar Günü Van AVM'de sürprizlerle dolu

Dünya markası mağazaları, kafeleri ve şık restoranlarıyla kısa zamanda kentteki kadınlara yepyeni bir dünyanın kapısını açan Van AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için tüm hazırlıklarını tamamladı. Hemen hemen tüm mağazaların özel fırsatlar sunduğu Van AVM'de alışveriş yapanlara Kadınlar Günü'ne özel renkli bir hediye de hazırlandı.

Vansesi Haber Merkezi

Kapılarını açtığı günden bu yana özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Van AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazır. Şık kafeleri, restoranları, konforlu sinema salonları, dünya markası mağazalarıyla çok kısa sürede şehrin en popüler mekânı haline gelen Van AVM, bu özel günde tüm kadınlara özel alışveriş fırsatları sunacak.

50 TL alışveriş yapan ilk 1000 kişiye özel hediye

Kentte, kadınların yaşam alışkanlıklarını değiştiren Van AVM'de hemen hemen tüm mağazalar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel indirimler ve sürprizler hazırladı. Ayrıca 5, 6, 7, 8 Mart günlerinde aynı gün içerisinde toplam 50liralık alışveriş yapan ilk 1.000 ziyaretçiye oje hediye edilecek. Danışma noktasında kayıt yaptıran ziyaretçiler kazandıkları hediye çekiyle Flormar mağazasına gidip ücretsiz hediye ojelerini alabilecek.

"Van AVM kadınlarımız için yeni bir yaşamın kapısını açtı"

Kentin tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı olan Van AVM projesini yöneten Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, "Van AVM özellikle Van'da yaşayan kadınlarımız için bir dönüm noktası oldu.  Bir iş kadını olarak Van'da yaşayan kadınlarımıza yepyeni bir atmosfer yaratmanın, yeni bir yaşam tarzının kapısını açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutluyor, haksızlık ve şiddetten uzak, çok daha huzurlu, mutlu bir dünya diliyorum" diye konuştu.

3 ayda 1.397.426ziyaretçi gezdi

Aralık ayından bu yana Van'ın yanı sıra çevre illerden hatta İran'dan gelenleri de ağırlayan Van AVM'yi günde ortalama 25.000 kişi ziyaret ediyor. 15 Aralık'taki açılıştan bu yana Van AVM'yi gezenlerin sayısı 1.397.426'yı buldu.

Bakmadan Geçme