Kaldırımlar acil bakım istiyor

İpekyolu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Girne Sokaktaki kaldırımlar bakımsızlıktan köstebek yuvasına döndü. Yetkililere seslenen vatandaşlar, bir an evvel kaldırımlarda bakım onarım çalışmalarının yapılmasını istedi.

Cumhuriyet Mahallesi Girne Sokaktaki kaldırımlar yürümek isteyen vatandaşları canından bezdirdi. Kaldırımlarda acilen bakım onarım çalışmalarının yapılmasını isteyen vatandaşlar kaldırımda yürümekte zorlandıklarını dile getirdiler.

“KALDIRIMLARIN HALİ İÇLER ACISI”

Kaldırımlarda bakım onarım çalışmaları yapılması için çağrıda bulunan vatandaşlar, “Cumhuriyet Mahallemizin güzide sokaklarından Girne Sokakta bulunan kaldırımlar standarta uygun yapılmayıp kısmen kesilen yerler bulunmakta, kaldırım olan yerlerde bakımsızlıktan dökülüyor. Kazım Karabekir Caddesi’nden Hacıbekir İlkokuluna giderken kaldırımlarda yürümekte zorluk çekiyoruz. Özellikle yağışlı günlerde daha çok mağdur oluyoruz. Kaldırımların hali içler acısı, yetkililer bir an evvel gerekli bakım onarım çalışmalarını başlatarak mağduriyete son vermeli. Ayrıcı kaldırımları kapatacak şekilde özensiz, rastgele bırakılan çöp konteynerleri vatandaşların geçişini engellediği gibi etrafa çok kötü koku saçıyor. Belediyeler halkın sorunlarını çözmekle mükelleftir. Halkın rahat yaşaması için herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Yaşamış olduğumuz alanlar yaşanabilir olmalı. Umarız bir an evvel kaldırımlara bakım yapılır” dediler. HABER: EVREN DOĞRUER

Kaldırımlar acil bakım istiyor


 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme