• Haberler
  • Spor
  • Kaleci Bekir Demircan ve Abdulcebrail Akbulut Vanspor'da

Kaleci Bekir Demircan ve Abdulcebrail Akbulut Vanspor'da

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor eski kalecisi Esenler Erokspor forması giyen başarılı file bekçisi Bekir Demircan ve Fenerbahçe'de de forma giyen Etimesgut Belediyespor futbolcusu başarılı sol bek Abdulcebrail Akbulut ile anlaşmaya vardı.

2023-2024 Futbol sezonu transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, Yeni Malatyaspor’dan tecrübeli stoper Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor forması giyen tecrübeli orta saha Bekir Can Kara, Armoni Alanya Kestelspor forması giyen başarılı kanat oyuncusu Ahmet Ülük, Amedspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Kerem Çağatay’ın ardından Esenler Erokspor forması giyen başarılı kaleci Bekir Demircan ve Etimesgut Belediyespor’da forma giyen başarılı sol bek Abdulcebrail Akbulut ile anlaşmaya vardı.

2021 yılında Vanspor’da forma giyen kaleci Bekir Demircan daha önce  Bozüyükspor, Kayseri Şekerspor, Tuzlaspor, Afyonspor, Hekimoğluspor, Kırşehir Belediyespor ve Esenler Erokspor’da forma giydi.

Bekir Demircan futbol hayatında oynadığı 232 maçta 267 gol kalesinde görürken, 20 bin 853 dakika sahada kaldı.

Abdulcebrail Akbulut ise daha önce Fenerbahçe U17, U21, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Zonguldak Kömürspor, 24 Erzincanspor ve Etimesgut Belediyespor’da forma giydi.

Abdulcebrail Akbulut futbol hayatında oynadığı 76 maçta 2 gol atıp, 2 asist yaparken, 5 bin 370 dakika sahada kaldı.

Vanspor daha önce  iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki ile anlaşırken, dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekir Can Kara, Ahmet Ülük ve Kerem Çağatay ile anlaşmıştı.  BURHAN ERGİN

 

 

Bakmadan Geçme