KALİTELİ HİZMETİN ADRESİ AKDAMAR OCAKBAŞI

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmeti ve damak zevkinize uygun Van'ın markası olma iddiasını taşıyan Akdamar Ocakbaşı hizmet vermeye başladı.

Rıdvan Can

 

Van'ın lezzet noktası Akdamar Ocakbaşı, Halit Yıldız, Nurettin Aslan ve Faruk Aslan iştirakiyle Akdamar Otelinde hizmet vermeye başladı. Uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı, farklı ızgara menüsüyle canlı müzik eşliğinde Vanlılara hizmet eden Akdamar Ocakbaşı kaburgadan tavuğa, kebaptan pirzolaya etin en enfes halini müşterilerine sunarak, damak zevkinize hitap ediyor. Nar gibi ateşte pişen lezzetli etler nefis mezelerle birlikte yiyebileceğiniz Akdamar Ocakbaşı et severlerin gözdesi oldu.

"İNSANLARIN DAMAK TADINA HİTAP EDİYORUZ"

Van'a vizyon katmak istediklerini belirten İşletme Ortaklarından Halit Yıldız, "Van'da kaliteli hizmet vermek için 3 arkadaş bir araya gelerek bütün kesime hitap edebilecek Akdamar Ocakbaşını hizmete açtık. İnsanların damak tadına hitap ediyoruz. Fiyatlarımız gayet uygundur. İnsanlar buradan memnun ayrılıyor. Bizim kapımız herkese sonuna kadar açıktır. İlimize kaliteli hizmet ederek vizyon katmak istiyoruz. İşletmemiz yüzde yüz hijyeniktir. 15 personeli istihdam ediyoruz" dedi.

"İŞLETMEMİZİ BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYORUZ"

İşletmelerinde bütün ızgara çeşitlerinin mevcut olduğunu belirten Nurettin Aslan ise, "26 yıldır bu sektöre hizmet ediyorum. Bütün ızgara çeşitlerini Akdamar Ocakbaşı'nda tadabilirsiniz. Adana kebabı, kuşbaşı, kaburga, biftek, tavuk şiş, çöp şiş, ızgara köfte gibi çeşitlerle halkımıza hizmet ediyoruz. Bunların yanında meze çeşitlerimiz var. Açılışımızı yaptığımız günden bu yana insanlarımız ocak başımıza büyük ilgi gösteriyor. Önümüzdeki süreçte işletmemizi büyütmeyi hedefliyoruz. Van'da biz hakikaten çok nezih, ferah, temiz ve her bütçeye uygun bir yer açtığımıza inanıyoruz. Biz buraya gelen müşterinin bir daha gelmesi için fiyatlarımızı çok uygun tutuyoruz. Herkesin buraya gelip fasıl müzik dinlemesi için üst seviyede hizmet veriyoruz. Haftanın 3 günü canlı müzik eşliğinde halkımıza hizmet ediyoruz. Şuan bunu 4 veya 5 güne çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca fasıl ve dengbej gibi gecelerde düzenlemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fasıl ve dengbej gecelerinde Vanlı sanatçılarımızı çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme