Kandaşoğlu: Esnafımızın yanındayım

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Zahir Kandaşoğlu, Nisan ayında yapılacak oda başkanlığı seçimi öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Kandaşoğlu, esnafın ve tüccarın her daim yanında olacağını belirterek, 'Bu yola baş koyduk geri dönmek yok, amacım halkım sevdam Van'dır' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Zahir Kandaşoğlu ve ekibi esnaf ve tüccar ziyaretlerine devam ediyor. Kandaşoğlu, 50 kişilik ekibiyle Kazım Karabekir Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

 

Esnafların büyük ilgi gösterdiği Kandaşoğlu, sorunları dinledi. Kandaşoğlu'nun aday olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten esnaflar bir çıkışın olması gerektiğini dile getirdi.  

 

İranlıların Van ekonomisine önemli katkı sunduğunu söyleyen esnaflar, bu imkandan faydalanamamaktan yakınarak, Kandaşoğlu'nun yeniden başkanlık yapması gerektiğini belirttiler.  

 

Göreve seçilmesi durumunda sorunları çözme noktasında büyük çaba sarfedeceğini ifade eden Kandaşoğlu, "Oda başkanlığı dönemimden bu yana yaptıklarımız halen gündemdeyse, bu memleket için çok şey yaptığımızın kanıtıdır. Ziyaretlerimizde esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Çözümün anahtarı da bizim elimizde, inşallah" dedi.

 

Galericiler Sitesi esnafını ziyaret eden Kandaşoğlu ve heyeti esnaflarla bir araya geldi. Site sakinleri tarafından ilgi ile karşılanan Kandaşoğlu ve ekibine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler. 

Bakmadan Geçme