• Haberler
  • Güncel
  • Kandaşoğlu seçim ofisi açılışında konuştu: Sorunları çözmek için çalışacağız

Kandaşoğlu seçim ofisi açılışında konuştu: Sorunları çözmek için çalışacağız

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Beyaz listeyle yarışacak olan Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde İpekyolu Belediyesi karşısında seçim bürosunu açtı. Açılışta konuşan Kandaşoğlu, 'Van'ımızın birçok sorunu bulunmaktadır. 22 Ekim'de yapılması planlanan Van TSO seçimlerini kazanmamız halinde kolları sıvayarak sorunlarımızı çözmek için çalışacağız' dedi.

Burhan Ergin

22 Ekim tarihinde yapılacak Van TSO seçimlerinde beyaz listeyle yarışarak çalışmalarını sürdüren Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve ekibi seçim bürosunun açılışını yaptı.  Çok sayıda kişinin katıldığı seçim ofisinin kurdelesini kadınlar kesti.

“Van’ın eksik tüm sorularını tek tek rapor ederek dile getireceğiz”

Açılışta konuşan Kandaşoğlu, “Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın 19 meslek grubunda bulunan iş adamlarıyla yola çıktık. Emin olun ki Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimi, Van’ın insanlarıyla, tüccarıyla, girişimcileriyle, gençleriyle, iş dünyasıyla birlikte hareket edecektir. Van için hep birlikte çalışacağız. Tek başına hiçbir karar alınmayacak. Van’ın eksik tüm sorularını tek tek rapor ederek dile getireceğiz. Van’da çözülmeyen sorunlarını Ankara’ya taşıyarak yetkili mercilerle paylaştıktan sonra çözülmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Van’ımız Doğu Anadolu Bölgesi’nin cazibe merkezidir. Van’ımız her gün gündemde olmalıdır. Van’ın turizme gereken önemi vermesi gerekir. Biz turizme ayrı bir sayfa açacağız. Tarım ve hayvancılık için kesin bir çözüm bulacağız. İlimizi her gün gündemde tutacağız. Uluslararası fuarlara katılacağız. İlimizi ulusal kanallarda ekrana getirerek dünyaya tanıtacağız. Van her gün büyüyüp gelişen bil ildir. Haliyle her türlü etkinliğe ev sahipliği yapabilir. İnşallah seçimleri kazanmamız halinde Van’ımız için en güzel projeleri hayata geçirerek çalışacağız. 22 Ekim’de Allah’ın izniyle görevi devralarak yakışır bir şekilde hizmet edeceğiz.  Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Seçim ofisimizin açılışına katılan herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra kadın girişimciler bizim önümüzde yürüyecek” dedi.

Bakmadan Geçme