Kara Kobralardan Kandaşoğlu'na ziyaret

Vanspor'un fanatik taraftarlar grubu Kara Kobralar Derneği Başkanı İlhan Işık ve üyeleri Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Zahir Kandaşoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kandaşoğlu, Kara Kobralar Derneği Başkanı İlhan Işık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kandaşoğlu, Vanspor’un büyük destekçi gruplarından Kara Kobralar’ın takıma olan bağlılığından övgüyle bahsetti. 

Kandaşoğlu, yaptığı açıklamada, "Kara Kobralar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundular. Sağ olsunlar, büyük bir sürprizle Vanspor forması hazırlamışlar. Sezon başlamadan gençlerin bazı eksikleri olduğunu düşünüyoruz. Daha güzel bir görüntü için hep aynı renk şort giymemiz gerekli." ifadelerini kullandı. 

Kandaşoğlu, gençlerin heyecan ve neşesinin Vanspor için büyük önem taşıdığını, bu nedenle onların isteklerine kayıtsız kalamayacağını dile getirdi. "Allah’ın izniyle yeni sezona 3 puanla başlayacağız." diyerek, takımın hedefleri için umut dolu bir mesaj verdi.

Kara Kobralar Derneği Başkanı İlhan Işık, Kandaşoğlu’na isminin yazılı olduğu 65 numaralı Vanspor formasını hediye etti. Ziyaretin sonunda derneğin, Vanspor’un başarısı için her zaman yanlarında olacağını ifade eden Işık, "Bizler, Vanspor’un başarısı için her türlü destek vermeye hazırız. Bu tür ziyaretler, sadece takımımıza değil, aynı zamanda topluma da moral ve motivasyon kaynağı oluyor" dedi.

Kara Kobralar Derneği Başkanı İlhan Işık, iş insanı Kandaşoğlu’na isminin yazılı olduğu 65 numaralı Vanspor formasını hediye etti.  Kandaşoğlu da derneğin bu güzel jestine teşekkür ederek her zaman, her koşulda Vanspor’un yanında olacağını ifade etti. 

Bakmadan Geçme