KARA-KOBRALARDAN YÖNETİME ZİYARET

Van Büyükşehir Belediyepor'da geçtiğimiz hafta göreve seçilen Başkan Öner Yiğit, Eş Başkan Remziye Eşin ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Rıdvan Can

Kara-Kobra Taraftarlar Derneği başkanı Ercan Dülgler ve Kara-Kobra taraftarlarından oluşan bir grup Şahabettin Özarslaner tesislerine giderek, Van Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanı Öner Yiğit, eş Başkan Remziye Eşin ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak takımın durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Van Büyükşehir Belediyespor'u her zaman desteklediklerini söyleyen Başkan Ercan Dülger, "Kara-Kobra Taraftarları olarak Van Büyükşehir Belediyespor'un her zaman yanında olduk. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Renklere ve armaya olan sevgimizi her zaman yaşatacağız" dedi.

Van Büyükşehir Belediyepor kulübü Başkanı Öner Yiğit, ise, "Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Sizlerin tribünde vereceğiniz destek takımımıza pozitif etki edecektir. Sizden destek bekliyoruz" diye konuştu. Toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Dülger'den Taraftara Çağrı

"Çatalcaspor Maçında Takımı Yalnız Bırakmayalım"

Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Van Büyükşehir Belediyespor'a ve Kulüp Yönetimine zor günlerinde destek olunması gerektiğini ifade ederek, "Gelin hep birlikte Vanlılık ruhu ile kırmızı-siyah sevgisi ile birlik olalım, bu şehrin tek profesyonel takımını ayağı kaldıralım." Dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor'un fedakâr taraftarlarının takıma sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğine işaret eden Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, gazetemize açıklamalarda bulundu: "Van Büyükşehir Belediyespor'un taraftarları olarak iyi ve kötü günde takımımızın yanında olmak ve destek vermektir. Bu takımın yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusuna kadar taraftarlarımızla birlikte gönül ve el birliği ile birlikte Van adına Van Büyükşehir Belediyespor'umuza sahip çıkarak taraftarlarımızın desteğine ihtiyacı var. Haydi, Van gelin hep birlikte takımımıza sahip çıkalım, bu şehri ayağa kaldıralım. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Çatalcaspor karşısında takımımıza 90 dakika güç olalım, kuvvet olalım." dedi.

Bakmadan Geçme