Karabıyık'tan gazetemize kutlama mesajı

Yayın hayatına 1937 yılında başlayıp günümüze ulaşarak 87. yılını geride bırakan Vansesi Gazetesi'ni tebrik ederek, kutlama mesajı yayımlayan Gelecek Partisi Kurucu Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Vansesi'nin başarılarının devamını diledi.

Vanesesi Gazetesi’nin 87. yaşına ulaşmasını kutlayan Karabıyık, “Basın tarihinde 87 yıllık büyük bir başarı, nesilden nesile değişmeyen bir istikrar, ilimizin saygın ailelerinden biri olan, merhum Remzi Perihan ile başlayan başarı hikayesi Erdal Perihan ile ilkelerinden şaşmadan devam eden Vansesi Gazetesi’nin 87. yılını tebrik ediyorum” dedi. 

Karabıyık, Vanesesi Gazetesi'nin 87. yılını tebrik ederek, "Bu gurur verici başarının devamını diliyor, Vansesi’nin bundan sonraki yıllarında da aynı istikrarla yoluna devam etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Perihan ve Kitapçı ailesi tarafından 1937 yılında kurulan Vansesi Gazetesi, Remzi Perihan’ın üniversite tahsilini bitirip Van’a geldikten sonra gazetenin başına geçerek 2007 yılına kadar yönetildi. Daha sonra oğlu Erdal Perihan tarafından yayın hayatına devam eden Vansesi Gazetesi, Van'ın ve Türkiye’nin en eski ve en saygın yerel medya kuruluşları arasında yer alıyor. 


 

Bakmadan Geçme