Karakoç çalışmaları inceledi

Gürpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mukaddes Karakoç ve Meclis Üyesi Naim Çalı, Yolaşan Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Karakoç ve Çalı, mahalledeki çalışmaları yerinde incelerken, ekiplerin var gücüyle çalıştığını gözlemledi. Çalışanlar, belediye yetkilileri tarafından ziyaret edilmekten memnuniyet duydu ve onların desteğini hissetti.
Belediye Başkan Yardımcısı Mukaddes Karakoç, çalışmaların amacının vatandaşların yaşam kalitesini artırmak olduğunu belirterek, "Yolaşan Mahallesi'ndeki bu altyapı çalışmaları, bölge sakinlerinin daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürmesine katkı sağlayacak. Belediyemiz, kentsel dönüşüm projelerine öncelik veriyor ve vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için var gücüyle çalışıyor" dedi.

Meclis Üyesi Naim Çalı da, çalışmaların hızla devam ettiğini ve tamamlandığında bölgenin daha yaşanabilir hale geleceğini ifade ederek, "Altyapı yatırımları, kentsel dönüşüm projeleri ve diğer hizmetlerimizle, Yolaşan Mahallesi'nin çehresini değiştirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için en önemli öncelik" diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt, kanalizasyon ve yol yapım çalışmalarını yürütürken, Karakoç ve Çalı, çalışanlarla bir araya geldi. Ekiplere kolaylıklar dileyen yetkililer, vatandaşların mağdur olmaması için özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

Yolaşan Mahallesi sakinleri de, belediye yetkililerinin çalışmaları yakından takip etmesinden memnuniyet duydu. Vatandaşlar, altyapı ve kentsel dönüşüm projelerinin tamamlanmasıyla mahallelerinin daha modern ve yaşanabilir bir görünüme kavuşacağını umut ediyor.
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Vizyon, ilgi, aşk ve gayret olmadan şehirler düzelmez 12 Haziran 2024 11:36

BELEDİYELER YÜZLERCE, BİNLERCE İDARECİNİN, MEMURUN, İŞÇİNİN YILIN ON İKİ AYI BELEDİYE BİNASI VE EK BİNALARININ ODALARINDA OTURACAĞI BİR KURUM OLMAMALI. BELEDİYELER SAHA KURUMLARIDIR, MAHALLİ HİZMET KURUMLARIDIR. VERDİĞİ HİZMETLERİN YÜZDE ONU BİNA İÇİNDEYSE, YÜZDE DOKSANI SAHADADIR, ŞEHRİN HER YANINDADIR. BELEDİYELER İL VE İLÇELERİ, MAHALLELERİ VE KÖYLERİ HER BAKIMDAN VE HER BAŞLIKTA ÇOK DAHA İYİ NOKTALARA GETİRMESİ GEREKEN KURUMLARDIR. ALT YAPI, ÜST YAPI, ASFALT, PARKE TAŞI, KALDIRIM, REFÜJ, KAVŞAK, PARK, YEŞİL ALAN, SOSYAL DONATI, BAKIM VE ONARIM, TEMİZLİK, OTOPARK, OTOGAR, KAPALI SEMT PAZARI VB. BİRÇOK BAŞLIKTA VBB VE 13 İLÇE BELEDİYELERİNİN YAPMASI GEREKEN SAYISIZ HİZMET VAR. VAN ZATEN OTUZ YIL ÖNCE ÇÖZÜLMESİ GEREKEN EKSİKLERİ, SORUNLARI VE İHTİYAÇLARI BUGÜN KONUŞUYOR. TÜM BELEDİYELER VE TÜM KURUMLAR BİNALARINIZDAN ÇIKIP BU ŞEHİRLERLE İLGİLENİN. VAN HALKI ONLARCA, YÜZLERCE HİZMET BEKLİYOR.

Bakmadan Geçme