Karaloğlu'ndan Göktaş'a ziyaret

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş'ı ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dilediğinde bulundu.

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Tuşba Kaymakamı Musa Göktaş'ı ziyaret ederek göreve başlaması vesilesiyle kendisine "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu. 

Kaymakam Karaloğlu, Kaymakam Göktaş ile bir araya gelerek, iki ilçe arasındaki koordinasyon ve işbirliği konularını ele aldı. Karaloğlu, Göktaş'ın Tuşba ilçesindeki görevine yeni başladığını belirterek, "Göreve yeni başlayan Kaymakamımız Musa Göktaş'a hayırlı olsun dileklerimi ilettim. İki ilçemiz arasındaki uyum ve işbirliğinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım oldu bu ziyaret. Tuşba ilçemizin kalkınması ve halkımızın daha iyi hizmet alması için her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Kaymakam Göktaş ise, Erciş Kaymakamı Karaloğlu'nun kendisine böylesine nezaket ziyaretinde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göktaş, "Göreve yeni başlamamın ardından Erciş Kaymakamımız Murat Karaloğlu'nun bizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunması bizi son derece mutlu etti. İki ilçemiz arasındaki koordinasyon ve işbirliğini daha da güçlendirmek için çalışacağız. Halkımızın memnuniyeti ve refahı için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme