KARŞIYAKA'YI GEÇECEĞİZ

Spor Toto 3'lig 2'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı ilk maçında yarın deplasmanda Karşıyaka'ya konuk oluyor.

Rıdvan Can

 

Hasan Erkin Şimşir, yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da tamamlayıp Van'a dönerek Karşıyaka maçı hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Tesislerinde sürdüren Kırmızı-siyahlılar üç puana kilitlendi.

 

Karşıyaka maçı öncesi gazetemize kısa bir açıklama yapan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Ligin başlangıcında da devre arası sonrasında da oynanacak ilk maçların her zaman zor geçtiğini ifade ederek, biz iyi bir ekibiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hafta içinde yaptığımız çalışmalardan ve takımın temposundan çalışma isteklerinden oldukça memnunum. İyi bir hava yakaladık takımda moraller yüksek Karşıyaka maçında çok dikkatli olacağız temkinli oynayacağız ilk maçların zorluğunu biliyor ve bu maçı puan kaybı yaşamadan geçmeye çalışacakları açıklamasında bulundu.

 

İKİ CEZALI FUTBOLCUMUZ VAR

Yeni transferlerden Batuhan ve Samet'in kart cezalısı olduklarını ve Karşıyaka maçında forma giyemeyeceklerini de sözlerine ekleyen Şimşir, "Karşıyaka maçı öncesi iki cezalı futbolcumuz haricinde sakat ve cezalı futbolcumuzun olmadığını Batuhan ve Samet'in yerine oynayacak arkadaşların olduğunu ifade ederek, takımıma güveniyorum zor bir maç bizi bekliyor her şeye rağmen deplasmandan puanla dönmek ve ikinci yarıya moralli girmek istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme