Kayatürk seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk seçim çalışmalarına devam ediyor.

Basın Bülteni

Ak Parti milletvekili adayı Burhan Kayatürk seçim çalışmalarına devam etti. İlk durağı Tuşba Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katılmak oldu. Ak Parti belediye döneminde yüzde 600 zam yapıldığını açıkladı ve yapılan toplu iş sözleşmesinde ise yüzde 60 zam yapıldığını söyledi. Kayatürk, belediyelerin çalışmalarını her yerde anlattıklarını ve çalışanların da mutlu edilmesi gerektiğini vurguladı.

Ardından, Irak’ta yayın yapan Rudaw TV kanalına konuk oldu ve Türkiye’deki seçimin önemini, parti manifestosunu ve Irak ile ilgili ticari ilişkileri anlattı. Kayatürk, Irak ile olan ilişkilerin devamını sağlayacaklarını belirtti ve bu ticari işbirliğinin Ak Parti döneminde zirve yaptığını ifade etti.

Kayatürk’ün proğramı Bahçesaray İlçesi’nde devam etti. İlk olarak Bahçesaray Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi Ak Parti İl Başkanı Emre Güray, Ak Parti Milletvekili Adayı Muhammed Affan Orhan ve Naci Orhan da açılışa katıldı. Seçim bürosu açılışının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

Daha sonra Çatak ilçesine geçirelerek Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ziyaret edildi. Şeylan ile birlikte seçim bürosuna geçilerek partililerin istek ve talepleri dinlendi.

Kayatürk , proğramını Van Kalesi Gençlik Buluşması ile sürdürdü. Burada gençlerin sorularını yanıtladı, parti manifestosu açıklandı ve gençlere daima yanlarında olduklarını belirterek, destek ve talepleri dinledi.

Burhan Kayatürk, günü kanaat önderleri ve ev ziyaretlerini gerçekleştirerek sonlandırdı.

Bakmadan Geçme