• Haberler
  • Yaşam
  • Kaymakam Aydoğan 6. sınıf öğrencisi Kübra'nın davetini geri çevirmedi

Kaymakam Aydoğan 6. sınıf öğrencisi Kübra'nın davetini geri çevirmedi

Van'ın Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, Ünseli Mahallesi'ne yaptığı ziyaret sırasında aldığı davet üzerine 6. sınıf öğrencisi Kübra Demir ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, mahalle ziyareti sırasında karşılaştığı Kübra Demir'in kendisine yazdığı mektupta, evlerine misafir olma davetini memnuniyetle kabul etti. Kübra Demir ve ailesinin evine misafir olan Aydoğan, küçük öğrenci ve ailesiyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kübra’nın eğitim hayatı ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi alan Aydoğan, aileyle de çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında Kaymakam Aydoğan, “Böyle sıcak ve içten davetlere icabet etmek, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Kübra’nın mektubu ve nazik daveti beni çok mutlu etti. Çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Kübra gibi azimli ve çalışkan öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

Kübra Demir ve ailesi, Kaymakam Aydoğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Aydoğan’a teşekkür ettiler. 

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme