Kaymakam Aydoğan'dan mahalle ziyaretleri

Van'ın Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, ilçede bulunan mahalleleri tek tek dolaşarak vatandaşların görüş ve taleplerini dinliyor.

Van’ın Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, ilçede bulunan mahalleleri tek tek dolaşarak vatandaşların görüş ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Kaymakam Aydoğan, son olarak Beydağı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Aydoğan, "İlçemizi karış karış geziyor; vatandaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyoruz. Bizleri güler yüzleri ile karşılayan, bağrına basan hemşehrilerimize teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Kaymakam Aydoğan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Mahalle sakinleri, Kaymakam'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunlarını ve taleplerini doğrudan iletme fırsatı buldukları için teşekkür etti.

Melih Aydoğan, ilçenin her mahallesine ziyaretlerini sürdüreceğini ve vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam edeceğini belirtti. 

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme