Kaymakam Aydoğan Mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Van'ın Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan ilçede bulunan Mahalleleri birer birer ziyaret ederek vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Van'ın Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, mahalle ziyaretleri kapsamında Alkasnak Mahallesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Aydoğan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında Kaymakam Melih Aydoğan, mahallede karşılaştığı çocuklarla özellikle ilgilendi. Çocuklarla sohbet eden Aydoğan, onlara çeşitli hediyeler dağıttı. Çocukların sevinç dolu yüzleri, Kaymakam Aydoğan’ın ziyaretine neşe kattı.

Mahalle sakinleri, Kaymakam Melih Aydoğan'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, ilçeye olan yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. Aydoğan ise ziyaretin amacının mahalle sakinleriyle doğrudan iletişim kurarak onların ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm üretmek olduğunu belirtti. Kaymakam Melih Aydoğan'ın mahalle ziyaretleri, ilçe halkı arasında birlik ve dayanışma duygularını pekiştiriyor, vatandaşlar ile devlet yöneticileri arasında sıcak bir ilişki kurulmasına olanak tanıyor.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme