Kaymakam Çelik'ten öğrencilere ziyaret

Van'ın Başkale ilçesi Kaymakamı Mustafa Çelik, eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretler kapsamında Fatih Ortaokulu ve Fatih İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Çelik, hem öğrencilere moral verdi hem de eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Fatih Ortaokulu'ndaki ziyarette, Kaymakam Mustafa Çelik, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere başarılar dileyerek, onlarla sohbet etti. Öğrencilerin sınav kaygılarını dinleyen ve onlara moral veren Çelik, başarıya giden yolda azim ve kararlılığın önemini vurguladı. Kaymakam Çelik, öğrencilere küçük hediyeler vererek, sınav öncesi motivasyonlarını artırmayı amaçladı.

Öğrencilerle yaptığı konuşmada, "Sınavlar hayatınızın sadece bir parçası, önemli olan hedeflerinize ulaşmak için azimle çalışmaktır. Hepinize başarılar diliyorum, sizler bizim geleceğimizsiniz" dedi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Çelik, eğitim sürecine dair görüş alışverişinde bulunarak, okulun ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Ardından Fatih İlkokulu'na geçen Kaymakam Mustafa Çelik, burada 4. sınıf öğrencilerinin düzenlediği bilgi yarışmasını izledi. Öğrencilerin bilgi ve becerilerini sergilediği yarışma büyük bir heyecanla geçerken, Kaymakam Çelik de yarışmayı ilgiyle takip etti. Öğrencilerin bilgi düzeylerini ve yarışma sırasında gösterdikleri performansı takdir eden Çelik, öğrencilere eğitimin önemini bir kez daha hatırlatarak, onları tebrik etti.

Kaymakam Çelik, ziyaretinin sonunda öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür ederek, "Eğitim, toplumun temel taşıdır. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde çocuklarımız geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyecek. Her zaman yanınızdayız ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme