Kaymakam Karaloğlu Kıbrıs Gazisi ile bir araya geldi

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 50. Yıl dönemi dolayısıyla Erciş'te yaşayan Kıbrıs gazisi ile bir araya geldi.

Van'ın Erciş ilçesi Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 50. yıl dönemi dolayısıyla Kıbrıs Gazisi Abdulkadir Kurt ve ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Karaloğlu, Kurt ailesiyle bir süre görüşüp sohbet etti ve gaziye plaket ile hediye takdim etti.  Kaymakam Murat Karaloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın Türk milleti için büyük önem taşıdığını belirterek, "Bugün burada Kıbrıs Gazimiz Abdulkadir Kurt ve ailesiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kendisi ve diğer gazilerimiz, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için büyük mücadeleler vermiş kahramanlardır. Bu vesileyle kendilerine minnettarız" dedi.

 Abdulkadir Kurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kıbrıs'ta yaşadıklarımızı unutmak mümkün değil. Bu ziyaret bize moral verdi. Kaymakamımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme