KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, devam eden kamp çalışmaları ve 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Ankara Demirspor maçını gazetemize değerlendirdi. Uçar, Ankara Demirspor maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Rıdvan Can

 

Ligin ikinci yarı ilk maçında Cumartesi günü saat 13:30'da deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor'da çalışmalar sürüyor.

 

Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, "Futbolcularımız şuan daha istekli, daha hırslı ve daha arzulular. Tabi ki takımda şartlar değişti. Yeni yönetim ve yeni hocanın gelmesi takım için her zaman taze kandır. Yeni transferlerin de gelmesi durumunda rekabet ve idmanlardaki performans seviyesi de daha çok artacak. Halen transfer yapma ümidimiz var. Birkaç ismi başkana verdik. O gerekli gördüğü zaman gerekli açıklamayı yapacaktır" dedi.

 

"Ankara Demirspor maçını önemsiyoruz"

Ankara Demirspor maçına büyük önem verdiklerini söyleyen Uçar, "Ankara Demirspor çok önemli bir maç, iyi bir ekiptir. Çok fazla kadrosunu bozmayan bir takım, biz bu maçta iyi mücadele edeceğiz. Her maç gibi bu maçta da mutlaka galibiyet için çıkacağız. Bizim içerde ve dışarıdaki tüm maçlarda tek hedefimiz galibiyet olacak. Futbolun gereklerini yerine getirerek, defansif, oyunu aksatmayarak, kazanmak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"Öncelik hedefimiz Play-Off'a kalmak"

Ligde 24 puanla 12. sırada bulunduklarını belirten Uçar, "Bu ayın sonuna kadar transfer şansımız var. Sayın başkanımızda sağolsun en az bizim kadar isteklidir. Önümüzdeki Ankara Demirspor ile Kırıkhanspor maçları bize çok net fikirler verecek. Eğer ihtiyaç duyulursa hala transfer şansımız var. Bunu da kullanıp şehrin ihtiyacını karşılamak istiyoruz. Çünkü Van başarı istiyor. Play-Off oynayacak takımlarla aramızda şuan 4 puan fark var. Tabi ki öncelikli hedefimiz Play-Off'a kalmaktır. Bunun içinde bir seri yakalamak istiyoruz. Ankara Demirspor maçı her ne kadar zorlu gibi gözükse de 3 veya 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Zaten bunu yaptıktan sonra Play-Off'un içine girmiş olacağız. Mümkün oldukça daha çok üst sıralarda yer almak için mücadele edeceğiz. Liderle aramızda 8 puan fark var. Bu farkı kapatmak için elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz. Beni en çok sevindiren şey kafaya oynayan çok takım var. Onlar birbiriyle kapışırken, mutlaka puan kayıpları yaşayacaklar. Bu da bizim için avantaj olabilir" şeklinde konuştu.

 

 

"10 numara eksiğimiz var"

Uçar, birkaç gün içerisinde takıma 10 numara oyun kurucu bir oyuncuyu transfer edeceklerini belirterek, "Şuan en büyük eksiğimiz oyun kurucu. Bunu tespit ettim, şuan elimde 10 numara oynayacak oyuncum yok. Ya 10 numara bir oyuncu alacağım ya daz 10 numarasız oynayacağım. Yani 4-3-3'e döneceğim. Orta sahayı kalabalık tutarak, oyun sistemini kuracağım. Bu hafta içerisindeki transfer çalışmalarımızda bu netlik kazanacak. Zaten şuan ki ilk hedefimiz 10 numara bir oyuncu transfer etmektir. Bunun içinde başkanımız ve yönetimimiz çalışıyor. İsimde belli, şuan gerekli görüşmeler yapılıyor. Vanlılar Vanspor'u çok seviyor. Centilmen bir şehirdir. Bütün maçlar dolu dolu geçiyor. İnşallah onlara her şeyden önce layık oldukları güzel futbolu sunmak istiyoruz. Ondan sonra da birlikte başaracağız. Çünkü başarıya ulaşmanın yolu birlik ve beraberliktir. Vanlılar ve taraftarlarımızla bütünleşeceğiz. Birlikte çok iyi şeyler başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme