Kazanmaya gidiyoruz

Geçtiğimiz hafta sahasında Adıyamanspor'u 2-1 mağlup eden Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı Serik Belediyespor'u yenerek üçte, üç yapmak istiyor.

Kazanmaya gidiyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 3. hafta müsabakaları Pazar günü oynanacak. Ligde oynadığı 2 maçta galip gelen Vanspor deplasmanda Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’a konuk olacak.

10 Eylül Pazar günü saat 16:00’da Serik İsmail Oğan Stadında oynanacak karşılaşmayı; Semih Kurt, Mehmet Ali Vardar, Volkan Esen ve Süleyman Bahadır hakem dörtlüsü yönetecek.

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Ligde oynadıkları iki maçtan galip ayrılmalarının sevincini yaşadıklarını belirten Vanspor teknik direktörü Mustafa Sarıgül, Serik Belediyespor karşısında galip gelerek 3’te 3 yapmak istediklerini kaydederek, “Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Bucaspor’u 1-0, ikinci maçta sahamızda Adıyamanspor’u 2-1 mağlup etmemiz sevindiricidir. Şuan hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. Bu sezon Vansporumuza, şehrimize şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Ligde yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Takımda moral motivasyon üst seviyede, teknik heyet, futbolcular ve yönetim olarak sıkı bir şekilde kenetlendik. Pazar günü deplasmanda Serik Belediyespor maçına çıkacağız. Şahabettin Özarlaner Tesislerinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Pazar günkü maçta rakibimizi yenerek galibiyet sayımızı üçe çıkarmayı hedefliyoruz. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. İnşallah hedefimize ulaşarak rakiplerimizin puan kaybetmeleri halinde liderliğe yükseliriz. Vanspor’un hedefine ulaşması için herkesin tek yürek olup elinden geldiğince desteklemesi gerekir. Lig uzun soluklu bir maratondur. Bu mücadelede inişler, çıkışlar olacaktır. Lige iyi bir başlangıç yaparak şuan iyi gidiyoruz. Teknik heyet, yönetim, futbolcular bu bilinçle hareket edip elde edilen avantajı devam ettirmek çabasındayız. Taraftarlarımızın da bizlere destek vererek hedefimize ulaşmada yardımcı olmalılar. Şampiyonluk yolunda ilerleyebilmek için tüm şartların yerine getirilmesi gerekir. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar şehrin dinamikleri hatta, hatta tüm Vanlılar bir araya gelerek herkes, herkesim üzerine düşeni en iyi şekilde yapıp yerine getirmeliler. Bu saydıklarımızın bir arada olması halinde başarı kendiliğinden gelir. Yeter ki tüm kesim şampiyonluğa inanmış olsun. Tüm bileşenlerin bir araya gelmesiyle başarı kaçınılmaz olur” dedi.

3. HAFTA MAÇLARI ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Beyaz Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda Zonguldak Kömürspor, lider Esenler Erokspor’la karşılaşırken, Kırşehirspor sahasında Diyarbekirspor’u, Ankara Demirspor, Nazilli Belediyespor’u konuk edecek.

Adıyamanspor sahasında Yeni Mersin İdmanyurduspor’u konuk ederken, Ankaraspor deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak.

Beyoğlu Yeni Çarşıspor sahasında Altınorduspor’la karşılaşırken, Kırklarelispor evinde Afyonspor’u ağırlayacak.

Bucaspor, Karacabey Belediyespor’u konuk ederken, 1461 Trabzonspor haftayı bay geçecek.

4. HAFTA MAÇLARI

Grupta 4. Hafta müsabakaları 16-17 Eylül tarihleri arasında oynanacak.

Vanspor -Kırşehir Futbol Kulübü

Altınordu-Ankara Demirspor

Diyarbekirspor A.Ş.-Weecoıns Kırklarelispor

Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Serik Belediyespor

Nazilli Belediyespor-Bursaspor

Ankaraspor-Bucaspor 1928

Karacabey Belediye Spor A.Ş.-Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.

Esenler Erokspor-1461 Trabzon Fk

Afjet Afyonspor-Zonguldak Kömürspor A.Ş.  HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme