KENT PARK AÇILIŞA HAZIR

İpekyolu Belediyesi tarafından eski araştırma hastanesi yerinde yapılan Kent Park açılışa hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in konser vereceği açılışta farklı etkinlikler düzenlenecek.

Vansesi Haber Merkezi

İpekyolu Belediyesi park hamlelerini dev bir proje ile taçlandırıyor. Kent merkezinde Hafıziye Mahallesi Kazım Karabekir Bulvarı Gölbaşı Sokak’ta (eski araştırma hastanesi mevkii) kurulan Kent Park bugün saat 17:00’da törenle hizmete açılacak. Ferhat Göçer’in konser vereceği Kent Parkın açılışına tüm Vanlılar davet edildi.

8200 metrekarelik bir alana kurulan parkta, çocuk oyun alanları, engelsiz çocuk oyun grupları, bisiklet ve koşu yolu, çok amaçlı spor sahaları (futbol, basketbol, voleybol), kay kay pisti, kafeterya, kitap okuma odası, satranç odası, bay-bayan mescit, çocuk bakım ve emzirme odası, bay-bayan ve engelli tuvaletleri, modern aydınlatma armatürleri, yöresel ürün satış büfeleri, geniş ve çeşitli bitki örtüsü içeren yeşil alan, muhtelif donatılar (oturma grupları, masa tenisi) gibi zengin özellikler bulunuyor.

Kent Park açılışına binlerce vatandaşın katılımı bekleniyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme