KEVENLİ TOKİ'YE BÜYÜK OTOBÜS

Kevenli'de toplu ulaşım mağduriyetiyle ilgili haberimizi dikkate alarak harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Kevenli TOKİ'ye yolcu taşıma kapasitesi yüksek otobüslerle sefer başlattı. Vatandaşlar, otobüs seferinin başlamasından dolayı teşekkür ettiler.

Berk İlhan

İpekyolu Karşıyaka Mahallesi Kevenli TOKİ güzergahında toplu taşıma sorunu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü. Büyükşehir Belediyesi, Kevenli TOKİ güzergahına büyük otobüs tahsis ederek, toplu ulaşımda rahatlama sağladı.  

Vatandaşlar, sorunu çözen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Daha önce Büyükşehir Belediyesi’nin Kevenli hattına tahsis etmiş olduğu düşük kapasiteli otobüsü toplu ulaşımada yetersiz kalıyordu. Bu nedenle mağdur oluyorduk. Büyükşehir Belediyesi Vansesi Gazetesinde yer alan haber üzerine harekete geçerek vatandaşların mağduriyetini gidermek için TOKİ güzergahına büyük otobüs tahsis etti. Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. En küçük sorunumuz bile kendilerine yansıdığı zaman çözmek için canla başla çalışıyorlar. Vatandaşların bütün sorunlarını dikkate alan, sorumluluk duyan bir yönetim var. Biz vatandaşlar olarak TOKİ’ye büyük araç tahsis eden Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve Deniz Ulaşım Şube Müdürü Halit Bayat’a sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler. 

Bakmadan Geçme