KİMSE ŞAMPİYONLUK BEKLEMESİN

Bolu’da hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, “Kimse benden şampiyonluk beklemesin. Yönetim elime nasıl bir hamur verirse bende onu işleyeceğim” dedi.

Rıdvan CAN

Bolu’da devam eden 2. etap hazırlık kampının verimli geçtiğini kaydeden Tarık Daşgün, ilk etap Van kampında daha çok kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yaptıklarını, Bolu’da teknik-taktik ağırlıklı çalışmalarla yeni sezona hazırlandıklarını belirtti.
İlk hazırlık maçını 2.Lig ekibi Ankaragücü ile oynadıklarını Vansesi’ne açıklayan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, genel olarak kamptan memnun olduğunu ve oyuncularının umut verdiğini söyledi.

İlk aşamada 2 stoper, 1 kaleci ve bir santrfora ihtiyaç duyduklarını ifade eden Daşgün, “Kimse benden şampiyonluk beklemesin. Yönetim elime nasıl bir hamur verirse bende onu işleyeceğim. Yönetim kurulu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şuana kadar iki transfer gerçekleştirildi. Bunların yanı sıra altyapıdan gelen gençler ve takımda bulunan tecrübeli futbolculardan Ali Kurt ve Murat Berge gibi futbolcularla ligi götürmeye çalışacağız’’ dedi.

Bakmadan Geçme