Kırmızı siyahlılar’da hedef 3 puan

Silivrispor’a 2-1 deplasmanda Anadolu Üsküdar 1908 spor'a ise, 4-0 mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor'da yüzler gülmüyor. Kırmızı-Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Tarık Daşgün,'Silivrispor ve Anadolu Üsküdar karşısında kaybettiğimiz puanları Ayvalıkgücü Belediyespor maçında telafi edeceklerini ifade ederek,'Ayvalıkgücü Belediyespor, ciddi bir rakip. Biz de güçlü bir takımız iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Hedefimiz 3 puan.' dedi.

Rıdvan CAN

Spor Toto 3'ncü Lig 3’ncü Grup'ta mücedele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından puanlar kaybederek ligin son sırasında yer alan Kımızı-Siyahlılar 'da gözler yarın oynanacak olan Ayvalık  maçına çevrildi.

Van Büyükşehir Belediyespor Silivrispor, Anadolu Üsküdar maçlarını unuttu ve yarın Van Atatürk Şehir Stadında konuk edeceği Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayacağı zorlu karşılaşmaya odaklandı.

‘’AYVALIK MAÇI DÖNÜM MAÇI OLACAK’’
Daşgün, Silivri ve A.Üsküdar yenilgilerini mutlaka telafi edeceklerini belirtti kadroda bulunan tüm oyunculara güvendiğini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Daşgün,”Birçok maçta geriden gelip oyunu çevirmeye çalışıyoruz. Zaman zaman hatalı goller yiyebiliyoruz. Ama buna rağmen skoru çevirmeye çalışmamız ve futbolcularımın o mücadeleci ruhları beni sevindiriyor. Van Büyükşehir Belediyespor gerçekten iyi bir takım. Eksiklerimiz yok mu var. Bu eksikleri en kısa zamanda gidermeye çalışacağız. En önemli sorunumuz birçok maçta geriye düşüp tekrar oyuna ortak olabilmek için büyük efor sarf etmemiz.”şeklinde konuştu.

‘’TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ’’

Taraftarlarımızın bu zor günlerde tribünlerdeki yerini almalarını sözlerine ekleyen Daşgün, ‘Kale arkası tribününüde taraftarlarımıza açtık ve tüm taraftarlarımızı takıma sahip çıkmaya destek olmaya bekliyoruz. Bir takım taraftarıyla büyüktür ve başarılıdır bizlerde Teknik heyet yönetim futbolcular olarak taraftarlarımızın gücü ve desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi.  Daşgün, Herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Alacağımız bir galibiyet bizi yeniden umutlandıracak ve ondan sonra daha emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Aksini düşünmek bile istemiyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah bu maçta taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağız”dedi.

Bakmadan Geçme