Kitap Fuarı sizleri bekliyor

Fuara gidin kitaplar alarak dönemin kültür kenti Van'ın en az kitap okunan kentler arasında bulunma ayıbından kurtulmasına katkı sunun. Vanlılar haydi, 2. Van Kitap Fuarı'na.

Değerli okurlar, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Van Kitap Fuarı ikinci kez yayın evleri ve yazarlarla okuyucuları buluşturacak. Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezinde 7-16 Aralık tarihlerinde açık olacak olan fuarın 7 Aralık Cuma günü açılışı yapılacak. Her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan Van Kitap Fuarı'na İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi birçok ilden 150'nin üzerinde yayın evi ve kitap evi katılım sağlayacak.

 

10 gün sürecek olan kitap fuarına Canan Tan, Sevil Atasoy, Levent Gültekin, Kemal Hamamcıoğlu, Kahraman Tazeoğlu, Şermin Yaşar, Ahmet Günbay Yıldız, Mehmet Ali Bulut, Büşra Sanay, Ataol Behramoğlu, Sinan Yağmur, Emine Şenlikoğlu, Emre Dorman, Senai Demirci, Alişan Kapaklıkaya, Halit Ertuğrul, Banu Avar, Dilipak, Yavuz Bahadıroğlu, Ahmet Şimşirgil, Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Tavlı, Kerem Fırtına, Meltem Güner gibi 150'nin üzerinde yazar ve araştırmacı söyleyişi imza günlerine katılacak. Farklı ülkelerden kitapseverlerin de katılması bekleniyor.

 

Van'ın ilk gazetesi olan Vansesi Gazetesi 81 yıl önce olduğu gibi bu günde kentimizin eğitimine, kültürüne, sanatına, sosyalleşmesine destek olmaya devam ediyor. Gazete sayfalarımız yazarlara, şairlere, karikatüristlere, araştırmacılara, akademisyenlere, açık olmuştur. Sözü olan, eli kalem tutan gençleri hep destekleyerek teşvik ettik ve ediyoruz. 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme