• Haberler
  • Spor
  • Kıyak: Vanspor'un başarılı olması için gayret edeceğiz

Kıyak: Vanspor'un başarılı olması için gayret edeceğiz

Olağan genel kurulda yeniden Vanspor başkanı seçilen Feyat Kıyak, Vanspor'un başarılı olması için çalışacaklarını belirtti.

Kıyak, yaptığı açıklamada, "Gerçekleşen Olağanüstü Seçimli Kongrede bana yeniden güvenerek başkanlık görevine layık gören tüm üyelerimize ve taraftarlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. Tek aday olarak girdiği seçimi kazanmasında, üyelerin ve taraftarların desteğinin önemli rol oynadığını belirten Kıyak, "Bu güvene layık olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim" dedi.

Vanspor Futbol Kulübü'nün büyük bir aile olduğunu vurgulayan Kıyak, önümüzdeki dönemde de aynı birlik ve beraberlikle kulübü daha da ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi. Taraftarların coşkusu ve desteğiyle, Vanspor'un adını başarılarla anılan bir kulüp haline getirmenin en büyük hedefleri olduğunu ifade eden Kıyak, kendilerine destek veren, inanan ve yanlarında olan herkese tekrar teşekkür etti.

Kıyak, açıklamasında ayrıca, Olağanüstü Seçimli Kongre sürecinde desteklerini esirgemeyen cefakar taraftarlara, basın mensuplarına, Valiliğe, Emniyet Müdürlüğü'ne, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına, siyasetçilere ve tüm Vanspor sevdalılarına teşekkürlerini iletti. Bu desteğin, kulübün güçlenmesine büyük katkı sağladığını belirten Kıyak, önümüzdeki dönemde de aynı birlik ve beraberlikle kulübü daha da ileriye taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Kıyak yaptığı açıklamasında, “Gerçekleşen Olağanüstü Seçimli Kongrede bana yeniden güvenerek başkanlık görevine layık gören tüm üyelerimize ve taraftarlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Tek aday olarak girdiğim bu seçimi kazanmak, sizlerin desteği ve inancıyla mümkün oldu. Bu güvene layık olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Öncelikle, bu süreçte desteklerini esirgemeyen cefakar taraftarlarımıza, her zaman yanımızda olan basın mensuplarına, Valiliğimize, Emniyet Müdürlüğümüze, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarımıza, siyasetçilerimize ve tüm Vanspor sevdalılarına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin varlığı ve katkıları, kulübümüzün güçlenmesine büyük katkı sağladı. Vanspor Futbol Kulübü olarak büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Önümüzdeki dönemde de aynı birlik ve beraberlikle, kulübümüzü daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Taraftarımızın coşkusu ve desteğiyle, Vanspor’un adını başarılarla anılan bir kulüp haline getirmek en büyük hedefimizdir. Bu süreçte bize destek veren, inanan ve yanımızda olan herkese tekrar teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme