Kızılay'dan 23 Nisan etkinliği

Kızılay Van Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Tuşba 15 Temmuz Şehitler Parkında düzenlenen etkinliklerde çocukların sevincini paylaştı.

Evren Doğruer

 

Kızılay Van Şube Başkanlığı Tuşba İskele Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan yaklaşık 4 bin çocuğa sabahleyin kek, meyve suyu, öğlen kavurma ve ayran ikram ederek, çocukların sevincini paylaştı. Kızılay'ın çocuklara verdiği hizmette yaklaşık 120 personel gün boyu görev yaptı

23 Nisan'ın dünyadaki tüm çocukların bayramı olduğunu belirten Kızılay Van Şube Başkanı Uğur Demiroğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Parkında gerçekleştirilen kutlamalara aileler yoğun ilgi gösterdi. Kızılay Van Şubesi olarak 120 personelimizle tören alanında yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere yaklaşık 4 bin çocuğumuza ve ailelerine sabah kek, meyve suyu, öğlen kavurma ve ayran ikram ettik. Çocukların yüzünde bir gülümseme ve sevinç oluşturmaya çalıştık. Bundan sonra da Kızılay olarak bu tür etkinliklerde sesimizi duyurmaya ve kuruluş amaçlarımız doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Çocuklar ve velileri ise yaptıkları açıklamada memnuniyeti dile getirerek, Kızılay Van Şubesine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme