Kızlar Lideri Devirdi. 1-0

Van Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada üstün bir futbol sergileyen Van Büyükşehir Belediyespor’lu kızlar zor maçtan 3 puan’a tek golle ulaştı.

Rıdvan CAN

Kadınlar Türkiye Birinci Futbol Ligi 8.Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ligin ikinci maçında kendi saha ve seyircisi karşısında lider Iğdırspor’u ağırladı maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergileyen Kırmızı-Siyahlılar 65.dakikada Hamide’nin şık golüyle Iğdırspor’u 1-0 yenerek puanını 6’ya çıkararak ligde ikide iki yaptı.

Maça ev sahibi Kırmızı-Siyahlılar başladı.  İlk yarı boyunca çok önemli pozisyonlar yakalayan Van BŞB.  Bu pozisyonlardan yararlanamadı ilk yarı başladığı gibi 0-0 bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oynayan taraf Van BŞB. Dakika 65’te Hamide’nin şık golüyle güçlü rakibi karşısında skor’u 1-0 yaptı. Golden sonra iki takımın çabaları gol getirmeyince maçı Van Büyükşehir Belediye Bayan futbol takımı 1-0 kazanarak puanını 6’ya çıkardı. Haftaya Doğu Beyazıt deplasmanına gidecek olan Kırmızı-Siyahlıların hedefi 3’te 3 yapmak.

Bakmadan Geçme