Koç Grubu Van'a Divan kuruyor

Koç Grubu şimdi turizm yatırımıyla Van'a güç katmaya, omuz vermeye geliyor.

Allah nazardan korusun, Van iyi gidiyor. Moraller, keyifler yerinde.

 

Özlemi duyulan Van şekilleniyor.

 

Huzur, güvenlik olunca… Gelecekle ilgili amalar, fakatlar kaygılar olmayınca sonuç böyle oluyor.

 

Bir taraftan belediyeler, bir taraftan merkezi idare, diğer taraftan özel sektörün prestij yatırımlarıyla Van'ın çehresi hızla değişiyor. Yıllar sonra Van'a gezmeye gelenler gördükleri karşısında şaşkınlık yaşıyor.  Van bazı eksikliklere rağmen başını almış gidiyor. Teşekkürler, ama yetmez. Van'ın daha  birçok eksiği ve ihtiyacı var.

 

Genelde ülkemizin, özelde memleketimizin ekonomisine, huzuruna, birlikteliğine, kalkınmasına, barışına, kardeşliğine katkı sağlayan herkese minnettarız. Van'da taş üstüne taş koyan, gençlerimize iş alanları açarak istihdam eden, katma değer yaratan yatırımcılara teşekkür ediyoruz.

 

Bu bağlamda doğduğu topraklara yatırım yapan Vanlı ve Van dostu iş adamlarımızın çabaları çok değerlidir.  Özellikle Vanlı iş adamlarımızın şehirlerine sahip çıkmaları heyecan vericidir. Vanlı iş adamlarımızdan değerli hemşehrimiz Abdurrahman Yörük bu isimlerden biridir. Yörük eski vali konağının yerinde inşa ettiği Van'ın en yüksek binası olan 18 katlı Y.T.Y Otel ve AVM projesinde çalışmalar devam ediyor.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme