Koçak Ak Parti'den Aday Adayı oldu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü emekli personellerinden, Ahmet Koçak Ak Parti'den Van milletvekili aday adayı oldu.

Hacı Yılmaz

1 Kasım'da yapılacak erken seçimlerde Van'dan milletvekili olmak isteyen isimlerin aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Van'ın renkli simalarından Ahmet Koçak AK Parti Van İl Başkanlığı'na giderek 26. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. 

7 Haziran seçimlerinde AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Koçak, önceki gün Ak Parti Van İl Başkanlığı'na giderek milletvekilliği aday adaylığı dosyasını teslim etti.

Aday adaylığını başvuru dosyası AK Parti İl Başkanı Av. Zahir Soğanda'ya teslim eden Ahmet Koçak, bölgede huzuru ve barışı sağlamak için, Van'ın ciddi sorunlarını çözmek, Vanlılara hizmetkâr olmak için aday olduğunu ifade etti.

Halkın kendisine güvendiğini ve bu uğurda yola çıktığını belirten Koçak, "Halk bana güveniyor, beni seviyor.Çözüm süreci için ölümlere, akan kana  engel olmak, barışı kardeşliği  sağlamak için aday adayıyım. Ben ülkemi devletimi bayrağımı,  bütün halkımı seviyorum.  Ak Parti'den aday adayıyım.  Ak Parti'den 2007 - 2011 yıllarında da milletvekili aday adayı oldum. Adaylık verilse de verilmese de ben ailem ve çevremle birlikte partimin ve halkımın emrinde olacağım." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, "Ahmet Koçak Beyin adaylık başvurusu bizleri mutlu etmiştir. Başvurusunun hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Bakmadan Geçme