KOSGEB VAN MÜDÜRLÜĞÜ

Mülkiyeti Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)'e ait olan Van Merkez Pembecimirza Mahallesi 84 ada 99 nolu parselde bulunan 8866 m² alana sahip tarlanın içerisinde yer alan 4(dört) adet çok katlı kagır binanın (yaklaşık toplam kapalı alan 15.800 m2) yıkılması, yıkımdan çıkan molozların Belediye tarafından gösterilecek olan döküm yerine nakli, arsanın yürüme zemini seviyesinde molozlardan arınmış ve temizlenmiş hale getirilmiş şekilde bırakılmasıdır.

"KOSGEB'e ait tarlada yer alan kagir binaların yıkımı, yıkıntıdan çıkan malzemelerin kıymetlendirilmesi ve çıkan molozların döküm yerine nakli işi" ihalesi, 17.02.2016 tarih ve saat 10.00'da Bahçıvan Mahallesi Sıhke Caddesi 1702. Sokak Kat:4 No: 93 Merkez / VAN adresinde bulunan KOSGEB Van Müdürlüğü binasında 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 50. maddesi kapsamında "Pazarlık usulünde" ile gerçekleştirilecektir. Geçerli en yüksek teklifin altında olmamak üzere, oturumda hazır bulunan isteklilerle açık artırmaya gidilerek ihale sonuçlandırılacaktır.

1) İhale şartnamesi ve ekleri mesai saatleri içerisinde, Bahçıvan Mahallesi Sıhke Caddesi 1702. Sokak Kat:4 No: 93 Merkez / VAN adresinde faaliyet gösteren KOSGEB Van Müdürlüğünde ve www.kosgeb.gov.tr adresinde ücretsiz görülebilir.

2) Fiilen ihaleye katılamayacak olan istekliler, ilanda belirtilen ihale saatine kadar KOSGEB Van Müdürlüğü Evrak servisine ulaşmış olmak şartıyla, iadeli taahhütlü posta ile tekliflerini verebilir. İadeli posta dışında, posta, kargo, telgraf veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

3) İstekliler 17.02.2016 tarih ve saat 10.00'a kadar KOSGEB Van Müdürlüğü evrak servisine tekliflerini teslim edeceklerdir. Bu tarih ve saat sonrası katılım kabul edilmeyecektir.

4) Teklif dosyası idareye verildikten sonra her ne suretle olursa olsun son müracaat tarihinden önce dahi olsa dosya içindeki teklif ve belgeler değiştirilemez, eksik evrak tamamlanamaz.

5) Kendisi adına asaleten ya da başkası adına vekâleten: ancak tek bir başvuru yapılabilir, mükerrer başvuru yapıldığının anlaşılması halinde ilgilinin tüm teklifleri geçersiz sayılır.

6) Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde, iadeli taahhütlü posta ile gönderilen                        teklifler son teklif olarak değerlendirilir.

7) İşe ilişkin tahmini bedel 100,00 TL dir.

8) İhaleye katılacakların hazırlayacakları teklif zarflarında aşağıdaki hususların sağlanması               zorunludur.

İç Zarf:

Teklif mektubu idare tarafından satış şartnamesi ekinde bulunan örneğine uygun olarak hazırlanarak imzalanması, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile yazılması

Dış zarf:

İç zarf, her sayfası istekli tarafından imzalanmış şartname ve ekleri,

T.C Kimlik numarası yazılı Nüfus cüzdanı sureti, (Gerçek Kişiler için)

Tebligat adresi beyannamesi,

Ticaret Sicil Gazetesinin sureti,(Tüzel Kişiler için)

Ticaret ve Sanayi Odasından ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı               olduğuna dair belge ,(Tüzel Kişiler için)

Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,

Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

Ortak girişim beyannamesi ve ortaklık sözleşmesi,

Vekâletname, (gerekiyorsa)

Yukarıda belirtilen şartlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler dikkate alınmayacaktır.

9) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, teklifte bulunacak olanların noter tasdikli                        vekâletnamesi ile noter tasdikli imza sirküleri verilmesi zorunludur.

10) Teklifi oluşturan bütün belgeler ve ekleri ile diğer dokümanlar Türkçe olacaktır. Başka bir dilde sunulan belgeler, Türkiye'deki yeminli tercümanlar tarafından yapılması ve Türkçe onaylı tercümesi ile birlikte verilmesi halinde geçerli sayılacaktır.

11) İhale ilanı ve şartnamesinde yazılmayan hususlarda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun ilgili hükümleri uygulanır.

12) KOSGEB İdaresi Başkanlığından bedel isteyen teklifler dikkate alınmayacaktır.

13) KOSGEB söz konusu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

14) Satış bedeli üzerindeki her türlü resim, vergi ve harçlar istekliye aittir.

                                                                                                                              Basın V: 243765 (www.bik.gov.tr)

Bakmadan Geçme