Kurubaş Mahallesi yol sorunu çözülsün istiyor

Edremit ilçesine bağlı Kurubaş Mahallesi 1011. Sokak sakinleri yol ve günlük hayatta ihtiyaçları olan sorunlarının çözümü için yetkilere seslendi.

Edremit ilçesine bağlı Kurubaş Mahallesi 1011. Sokakta ikamet eden Zeki Yeter isimli vatandaş, yıllarıdır yol, kanalizasyon, sağlık ocağı ve doğalgaz sorunu yaşadıklarını belirterek çözüm için yetkililere seslendi.

Kurubaş Mahallesi yol sorunu çözülsün istiyor

“SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYORUZ”

Gazetemize konuşan Zeki Yeter, özellikle yol sorunu konusunda ciddi anlamda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Edremit ilçesine bağlı Kurubaş Mahallesi 1011. Sokakta ikamet etmekteyim. Yıllardır yol, kanalizasyon, sağlık ocağı ve doğalgaz sorunu yaşıyoruz. Özellikle yol sorunumuzun çözümü için Van Valiliği ve Edremit Belediyesi’ne defalarca mahalle sakinleriyle birlikte başvurduk ancak çeşitli bahaneler ileri sürülerek ilgilenen olmadı. Şuan yolumuz başka bir mahalle sakini tarafından kepçeyle kazılmış, araçlar geçemiyor gidip gelemiyor. 36 yıldır mahallemizde kanalizasyon yok, alt yapı yok. Sorunlarımızın çözümü için sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyoruz. Biz artık bahaneler duymak istemiyoruz. Lütfen sorunlarımızı çözmek için somut adım atılmasını istiyoruz” dedi. HABER: EVREN DOĞRUER

Kurubaş Mahallesi yol sorunu çözülsün istiyor

Kurubaş Mahallesi yol sorunu çözülsün istiyor

Bakmadan Geçme