KURUMLARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, İl Müdürü Beytullah Özbayram, Van TSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Kerem Oruç ve Lokman Hekim Van Hastanesi Kurumsal Pazarlama yetkilisi Uğur Altürk 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Burhan Ergin

Gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961'den beri Türkiye'ye özgü bir kutlama olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Van TSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Kerem Oruç, VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Ercan Kısacık, Çimen Koç ve Lokman Hekim Van Hastanesi Kurumsal Pazarlama yetkilisi Uğur Altürk gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Perihan, Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ve Spor Müdürü Rıdvan Can ile görüşerek gazeteciler gününü kutladılar. 

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, "Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum. Özellikle kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu kapsamda Ülkemizde, bölgemizde ve İlimizdeki gelişmelerin doğru şekilde algılanıp yorumlanması ve halkımızın bilgilendirilmesinde yerel gazetelerin etkin rolü bulunmaktadır. İlkeli, doğru ve tarafsız şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman olmaktadırlar. Bu vesileyle, İlimizde halkımızın gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.

VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, iletişimin en temel taşlarından olan basının toplumun gerçekleri öğrenmesi gibi çok önemli bir rolü üstlendiğini belirterek, "Bireylerin haber alma hakkını sağlayan, toplumdan gelen istekleri yansıtarak kamuoyu oluşturmada aracılık eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" diye konuştu.

AB Van Bilgi Merkezi Koordinatörü Kerem Oruç, "Tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Van için yapılacak her türlü öneriye açığız. Sizlerle birlikte çalışmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Sağlıkla sıhhatle bu görevi yapmanızı temenni ediyorum. Aranızdan ayrılan, ebediyete intikal etmiş olan gazetecilerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

 Gazeteciliğin, yorum ve eleştirileriyle yönetimleri daha iyiye yönlendiren bir meslek olduğunu vurgulayan Lokman Hekim Van Hastanesi Kurumsal Pazarlama yetkilisi Uğur Altürk, bu mesleğin aynı zamanda halkın haber alma ve bilgilendirme ihtiyacını karşılayan önemli bir eğitim görevi olduğunu kaydetti.

İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan misafirlerin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme